Selvozge Kızlar 36 haftalık olduk prensesim ile Allah izin verirse iki haftamız kaldı çok heyecanlı bir bekleyiş 😍🙈 sizde durumlar nasıl 🙈
Filizseb Selvozge 28 haftalık olduk kızımla😊 zaman geçmiyo darısı bize inşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm
ceco Selvozge 33+2 yiz daha makat pozisyonda halen eğer dönmezse bende epidural sezaryan bayram da çok korkuyorum
Haticecinar Selvozge carsamba gunu bende kavusuyorum kizima spinal sezeryan olcam insallah Rabbim yardimcimiz olsun🤲☺
Selvozge Sensam ay ne güzel epidural Doğum mu senin de gözünaydın şimdiden Allah analı babalı büyütsün
Selvozge Aysegolcuk benim sağlıkla ilgili epidural olmak zorunda normal doğumda çok zor sağ Salim kavuşalım inşallah
Selvozge Haticecinar amin canım bana doktorum spinal başağrısı bırakıyor dedi epidural tavsiye etti ama tercih meselesi tabi
hunilimom Selvozge 35 olduk bizde sanki zaman durdu gibi haftaya belli olucak bizimde inşallah sezeryan da kalmayız en son öyle konusmustuk doktorum 36 ya kadar zaman verdi