Papatyasever Arkadaşlar son haftalarda doktor pelvise 5 dk boyunca Hindistan cevizi yağı kullan sür dedi ama ben ona güvenmedim zeytinyağı sürdüm banyoda bu yöntemleri deneyenler var mı acaba ???
25agustos Papatyasever Hindistan cevizi de kullan ne olacak ki ben karnıma yüzüme saçıma kullanıyorum içmişliğim bile var bir dönem bişey olmaz😊
Papatyasever 25agustos onu normalde kullanıyorum zaten fakat oraya sürülür mü bilemedim o yüzden kullananlara sormak istedim.
Papatyasever espalp bazı doktorlar o bölgeyle temas ettiğinde farklı bir reaksiyon olabileceğini savunmuş bu nedenle.
Papatyasever Sevim43 daha yeni 37 ama tam anlamıyla süremedim 5 dk boyunca sür dedi doktorum ben sadece banyoda zeytinyağı sürdüm 2 kere o kadar
SelimsMom Zeytinyağını asidini çıkartarak kullanın, benmari usulu isitarak asidini çıkarabilirsiniz. Hindistan cevizi yağı da kullandım ben zararini görmedim.
espalp SelimsMom kullanılan yağ fabrika yağı ise naturel aldığınızda 1 asitin altında olur o işleme bile gerek kalmaz. Dizyemlik yağdır naturel 🙏🏻
Papatyasever SelimsMom iç tarafa doğru süreceğiz sanırım değil mi siz Hindistan cevizi yağı mı sürüyorsunuz vajinal bölgeye
Papatyasever alyavetuna kesilmiyor diye duydum ama bilemiyorum tabi her bu yağı kullanan normal olacak diye de bişey yok tabi
SelimsMom Papatyasever instagramda etiket olarak #perinemasaji yazın orada maket üzerinde nasıl yapilabilecegi anlatılıyor
alyavetuna Papatyasever canım vid3o çok aşağılarda kalmış 29 ekimde paylaşmış eğer bulamıyorum dersen