Zeynka
💫Göğüs kalkanı ilk günlerdeki hassasiyet zamanı göğüs ucuna herhangi birşey temas etmemesi açısından oldukça işe yarıyor. Hiç yaram olmadı. Gümüş kapakta aynı görevi görüyor ama bence çokta gerek yok o parayı vermeye..
💫 Bebek deterjanı; Minoris kullanıyorum. Çok memnunum, içeriği doğal ve zararsız. Bebeğim 3 aylık olduğunda 1 kutu anca bitti. Neredeyse her gün, en az 3 günde 1 çamaşır yıkıyordum.
💫Biberon emzik temizleme sıvısı; minoris aldım, takviye mamaya başlarsan eğer (özellikle geceleri) oldukça pratik oluyor.
💫Göğüs pedi daha uygun bir çözüm ama ilk günlerde göğüs ucun hassaslaşıyor. Bu durumda ped hava aldırmayacağı için yara oluşumunu tetikleme ihtimali olabilir.
💫Mustela nın yeni doğan setini almıştım. Şimdiki aklım olsa set almam
💫Şampuan Mustela güzel, kiraz çiçeği kokuyor. 1 kutu 3,5 aylık bebeğime neredeyse her gün kullanmamıza rağmen henüz bitmedi. Vücudunda kullanıyorum çoğunlukla..
💫Bebek yağı; bebeğime henüz kullanmadım. 7-8 aylık olmadan kullanmayı düşünmüyorum. Body lotion oldukça yeterli.
💫Vücut losyonu; mustelanınkini beğendim. 3,5 ayda bitmek üzere. Başka doğal bir marka denemeyi planlıyorum.
💫Pişik kremi; Mustela’nın ki koruma kremi, oluşumunu engellediğini idda ediyor ama düzenli kullanım yapmama rağmen bebeğimde pişik oluşumuna sebep oldu. Hadi sebep demeyeyim destek oldu diyeyim. Hiç memnun kalmadım. Temiz ve zararsız kimyasal içerikli olarak “mor renkli desitin” den çok memnunum. Hem koruma hem iyileştirici etkisi var, çok çok az sürmek bile yeterli oluyor.