Damla-aydin Samsunda detayli ultrason icin bana önerebileceğiniz doktor var mi arkadaşlar? Bir de ücretlerini ne kadar bilen var mi:)
Umrnkrhn Damla-aydin benim doktorun medicana da ayrıntılı da orda yaptırdım radyoloji uzmanı yapıyor 400 tl olması lazım çok memnum kalmıştım ben her detayi soylemisti dusunebilirsin😊
Deryaornek Normalde Tolga Beye gidiyorum ama ayrıntılı ultrasonu radyoloji uzmanı yapıyor 20-25 dk falan inceliyor.
Damla-aydin Giizem55 Medican daha mi iyi canım ben samsunda yaşamıyorum detaylı için gelicem :) bende oraya gideyim o zaman
Giizem55 Damla-aydin medicana daha pahalı canım bence gerek Yok limanında baya övüyorlar 250 de iyi 👍🏻
Runkliii Liman hastanesinde 212 TL ye yaptırdım radyoloji doktoru Mustafa bey yapmıştı ve 20-25 dk sürdü bebeğimin her şeyini göstermişti eşim Büyükşehir de çalıştığı için indirimli fiyatı o şekilde normalde 250 TL ye yapılıyor limanda
Self Medical parkta yaptırmıştım 450 tl ye Mehmet Bilge Çetinkaya yapmıştı 30 dk sürüyor herşeyini ayrıntılı inceliyor.medical parkta Tayfun Alper de var