etugce Nihal14 ben sürüyorum yüzde yüz gülsuyu olanlarını almak gerekiyor, diğerleri esans, sivilcelenme olduğuiçin kullanıyorum
Nihal14 Asibayan bende doğal diye tercih ediyorum ama şu gül vs yüze değerse bebekte leke olayı varmış ya aklıma takıldı bu annelik evhamlikmis resmen hiç böyle şeyleri kafama takacağımı dusunmezdim🙄
Nihal14 anapanda12 gebelikte gulu yüzünüze degdirmeyin bebekte gül lekesi olur diye bisey var ya gül suyu bu sebee aklıma takıldı.. Herseyi takar oldum resmen ya sozde psikolojik danışmanım annelik hormonlarindan mi anlamadim😕
Asibayan Nihal14 ilk defa duyuyorum valla🤣🤣 ben kullandım baya 38 haftadayım leke olmuş mu gorururum yakında😂
Zelalzelal Nihal14 bunu hiç duymadım sadece ciğeri duydum eline değip nereye değerse bebekte iz bırakır diye ama Gül suyunu bende kullanıyorum farmasinin kullanıyorum tamamen bitkisel
Nihal14 Minikkkuzummm ben sürekli çilek yedim 18+4 haftalık hamileyim ve elimide hep yıkadım diyemem ağzıma attığım olmuştur🙄 aslında bu tür düşünceler hamileligimizi guzel gecirmemize engel oluyor😒
Nihal14 Burcuveburcum kesinlikle katılıyorum 😊ama bu gülü yüzünüze degdirmeyin muhabbettinden sonra acaba gül suyu da mı bebeğe leke yapar düşüncesi sardi😒
etugce Nihal14 evet, ilaç yada krem kullanma dedi içinde kimsyasal var diye, doğal gülsuyukullanarak iki haftada azalma oldu baya