Gsdebal Günaydın Arkadaşlar ☺ Benim her sabah uyandığımda boğazım kurumuş oluyo yutkunmakta zorluk çekiyorum normalmi acaba hamileliktenmi beş haftalık hamileyim buarada
Tgba96 Gsdebal canım bende şu an 5 haftalık gebeyim bende de oluyor ama normal mi bilemiyorum🙈 benim akşam saatlerinde basliyor sabaha kadar devam ediyor 😄😄
Homozigotmutant Gsdebal gece burnun tıkanıyor yüksek ihtimal ilaç olmayan burun bantları var ondan takmanı öneririm gece yatarken
Tgba96 Gsdebal aynen günde en az 1.5 ve ya 2 litre tuketiyorum ona rağmen şu an bile var 😄😄 artık canlatalarimizda şu şişeleri ile gezeriz 🤷♀️
MerveNuralkan Bende 5 haftalık hamileyim. Aynı sorun bende de var.gece Kaloriferlerin üstüne su bile koydum. Araştırdığım kadarıyla hamilelerde oluyormus. 😔😔😔
Tgba96 Gsdebal yavaş yavaş bulaniyor inanki sabahları yemek yeme isteğim tamemen gitti açlıktan oluyorum çalışıyorum birde 🙈😑
Tgba96 Çok ilginç degilmi demekki 5 haftalıkken başlıyor sıkıntı 3umuzde aynı durumdayız hanımlar yatarken yanımda ben de mutlaka şu şişesi bırakıyorum 🙆♀️
Tgba96 Gsdebal evet 🙈 çok zor oluyor inan ki ama mecbur evde kalsam kafayı yerim hele bu durumda çok sıkıcı 😄
SengulEkremzl Ayni sorun bendede var yaklasik 1 haftadir arti burnumda cok tikaniyor yatarken bende 17 + 2 haftaligim
MerveNuralkan Tgba96 dün doktora sordum burun tıkanıklığını. Tuzlu su yada eczanelerde satılan okyanus suyu dedi.