Kepiiiiianne Papatya26 bende hala asırı bulantı var. Ve sürekli kusuyorum. Bir de karın agrılarım oluyor. Korkuyorum yıne düşük olacak diye. Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin...😊🙏🏻
madl41 Papatya26 bugün tam 9 +1 oldum 😊 mide bulantım azaldı ama baş dönmem arttı bide halsizliğim arttı
Esraa3618 Benim ağrılarım azaldı gibi ama devam ediyor kasık ağrısı sol bacağıma vuruyor bulantılar kısmen azaldı sanki😊
Papatya26 Kızlar benim bulantılar çok azaldı sadece halsizlik uyku hali ve göğüs hassasiyeti var bide karnım çok şiş..Allah yardımcımız olsun bazen bulantılar azaldı diye korkuyorum bişe olur diye..
Ozgur94 Esraa3618 ikidir acile gidiyprum ağrılardan dolayı normal herhalde herhangi bir problem bulunamıyor
Esraa3618 Papatya26 cnm ben 9+3 günlük hamileyim hala oluyor endişeleniyorum biraz bişey olacak diye korkuyorum
Esraa3618 Ozgur94 bende bitek kendim öyleyim sanıyorum 🤭bende senin gibi acile gittim sonra kendi doktoruma da gittim onlarda herşey normal görünüyor dedi sanki ben uyduruyorum ağrım olduğunu eşimde artık ağrım var dedim mi normalmiş diyor😂😂
Ozgur94 Esraa3618 en kötüsü nedensiz ağrı kimseyi inandıramıyoruz ağrıya 😊 hareket eden ağeı bağırsaklardandır dedi doktor orda da bir problem yok çözemedik bu işi😊
krsngurset Papatya26 bulantılarım geçen hafta çok kötüydü bu hafta bakalım ne olacak zofer başladık artık son nokta