BMA Kızlar inanın ilk defa oldu napcagimi kime sorcagimi bilmiyorum utanıyorum şuan bunlari yazarken şimdiden kusura bakmayin lutfen 😥az once lavaboya gittim ve büyük tuvaletim ayni hayvan dışkısı gibi kokuyordu bunun sebebi ne ya internetten baktim bisi bulamadim taman siyahti oda decavit yüzünden ama bu ikk defa oldu neden oldu bilmiyorum 32+6 haftalık hamileyim bi sorun mu var dr mı gitmeliyim lütfen cevap verin kusura bakmayın 😔😔😔😥
Sadesade BMA bende de oldu vitaminle demir ilacini ayni zamanda alinca, aralikli ictim sonra kayisi incir falan yedim düzeldi, 2 gün ara ver istersen
Srfn11 BMA Demir ve kan hapi bide vitaminler yapior cnm cok afedersin simsiyah bir diski oluyor keci boku gibi herkesin hemen hemen aynidir bu korkulck bsy yok
birkizbirerkek 26 haftalık hamileyim benim de sürekli dışkım simsiyah ve kokulu , ilk tedirgin olup doktoruma sormuştum Demir ve kan ilaçlarından yapıyor dedi hatta eşimde de kansızlık var o da 1 aydır ilaç kullanıyor onun da şikayetler aynı :) hiç korkma herkeste aynı şikayet var ilaçları kestiğimiz an düzene girecek :)
BMA birkizbirerkek heh tamam canim dr sormussun cok tesekkur ederim rahatladim şimdi ilk defa olunca korktum 😥
Busrakayaaa BMA Demir ilacı bu kokuyu yapıyor evet bunlar utanılacak birşey değil bence herkesin başına gelen durumlar ben normal karşılıyorum bende de aynı şekilde multivitamin olduğu için normal endişelenme 🙏