esractn Göğüs kanamasi için krem oneriniz varmi? Makineyle süt sağıyorum, hastanede kulladigim makine goguslerimu hep yara yaptı. Kuvozdeki ikizlerime süt sagip goturuyorum ama sütüm hep kanli oluyor😔 kullanipda iyi gelen onerebilceginiz krem var mi?
NekwaSultan esractn Ben ayni sefa yagi kullandim shiffa home un her sagmadan sonra mutlaka sür strec sar varsa kalkan tak kisa surede düzelir insallah RABBIM bebelerini saglikla sana bağışlasın 🤲🏻
dml33 esractn bn zeytinyag suruyorm gece yatmadan once yada kantoron yagi.bnde sagiyorm cunku aciyo bazen
esractn dml33 onuda surekli kopuklu suyla yikamak gerekir demi. Ben gecede sagiyorum cnku 2 saatte bi sagiyorum
Mihrimahirem esractn gebe okulunda süt sağma işlemi bittikten sonra kendi sütünüzü göğsün her yerine sürün 2 dk bekletin sonra kapatın göğsünüzü demişlerdi. bebeklerin durumu nasıl peki erken Doğuma göre kiloları nasıl ?
esractn Mihrimahirem ordakilerde kendi sütünü sür dedi ilk basta bende o sekilde yaptim 2 gun boyunca hala sütü gorunce hala kaniyo mu dediler evet deyince krem al kullan o zamn dediler.
Selenge esractn Canım neler denedin iyileşmesi için? Avent'in göğüs kalkanı var örneğin, onu alıp kullan ya da gümüş kapak. Pahalı gelirse tahinin üstüne çıkan bir yağı var ya onu sür. O da olmadı kantaron yağı alıp sür.
esractn Selenge canm bi tek kendi sütümü surdum geçmedi simdi krem arayisina girdim 2 satta bi sagiyorum yarim saatt boyunca hatta 1bucuk saat olmus oluyor yani 1bucuk saatte bi sagiyorum surekli kopuklu suyla yikamak zorlar beni suan icin cnku sezaryanli yerimde cok acıyor suan
SerpilEsra esractn kuzum gecmis olsun doktorum benim receteme hametan yazmis onu kullaniyorum goguslerime bende sut sagip goturyorum bebegim kuvezde bir sorun yasamadim goguslerimde simdilik insallah sanada faydasi olur