Taneminci Ben cereahpaşada detaylıya gireceğim ancak öncesinde kadın doğumdan muayene olup perinatoloji için doktorun istek yapması gerekiyormuş sanırsam şimdi ben başka bir hastaneede muayene olup cerrahpaşaya direk perinatolojiye yani detaylıya gidebilir miyim yoksa tekrardan cerrahpaşada kadın doğuma gitmem gerekir mi?
Taneminci Ayseakcay şimdi detaylıdan sonra kendi doktoruma gidicem zaten ayrıca bi ücret ödeyeceğim ali benian muayenesi ücretliymiş muayeneye para vermek istemiyorum ayriyetten zaten detaylıya para vereceğim normal bir kadın doğumcuya gitsem daha sonra ali bey bakar mı acaba detaylıya
Merve43 Taneminci ali bey prof, para almadan muayene yapmaz muayene ücretini ödemeniz lazm. Cerrahpaşada perinatolojide ayrıntılı ultrason olmanız icin çok önce randevu almanız lazımdı direkt perinatolojiye gidemiyorsunuz
Taneminci Merve43 muayene ücreti ödediğimde aynı gün beni detaylıya alır mı? Ve detaylıya ayrı ücret öder miyim?
Ayseakcay Haribo42 cerrahpaşa araştırmada detaylı ultrasona girdim ayrı olarak muayenesi var mı bilmiyorum
Haribo42 Taneminci bu certahpasa fatihte dimi.. normal muayene randevusu alinca direk detaylimi bakiyo iyiymis ya oyleyse:))
Taneminci Haribo42 hemen almaya çalış 24. Haftaya kadar gidebilirsin kuzum ama aksatmadan takip et randevuları