A_S_K Hamilelikten sonra yüzümde omuzlarımda sırtımda sivilceler arttı. Bu durum beni rahatsız ediyor siz de varmı? Ne kullanıyorsunuz acaba?
espalp A_S_K hamileliğin başında ergenliğimde yaşamadığım sivilceli yüzümü gördüm. Sen bi sivilcelendin kız mı falan diyen çok oldu ama geçti benim kendiliğinden 3 ay bitince.
aysegulka328 A_S_K benimde tam tersi oldu nişanlandıktam sonra yüzüm sivilce doldu evlendim yine geçmedi hamile kaldım yüzüm tertemiz oldu şuan bile gören hamilelik sana çok yaratmış yüzün bebek gibi olmuş diyor😊😊😊
Eddakaya Benm de öyle oldu 3 aydan sonra yüzümde ve boynumda sivilce oldu hala da var 29+5 günlük devam ediyor neler yapılabilir bilmiyorum. Madacassol diye bir merhem var onu almayı düşünüyorm
Gulhan12 Eddakaya Ben madescolu kullanıyorum canım aşırı derecede vardı onu 3 gün kullanıp 2 gün cildimi dinlendiriyordum tekrar sürüyodum sivilce kalmadı şükür☺️ gülsuyuyla cildi temizlemekte çok faydalı
Asibayan Aynen bende öyleyim canım 38 haftalık oldum hala cıkıyor🤣 doğumdan sonrasında cıkmaz dıye umut ediyorum artık
25agustos A_S_K ben hamile kalmadan kullnıyordum düzenli ve uzun süreli kullanman lazım etkili bi krem ama hamilelikte nasıl okur bilmiyorum
Gulhan12 A_S_K doktoruma danışmıştım oda alerjin yoksa hamileler kullanabilir dedi, 14-18 tl mi neydi canım
Seymakayaoglu Benimde omuzlarimda yuzumde karnimda bile cikiyor 😂😂 cok sinir bozucu yahu bu nedir bu yastan sonra ergenlikmi yasicaz
Asibayan Emineemir erkekkkk😇 bende bazı yerlerde erkek cocukta cıkar diye okudum bi erkegin testestoron hormonu nedeniyle cıkıyomus