AsliAsilHamza İstanbul Medicalpark hastahanelerinde doğum ücretini öğrenen var mı? Normal ve sezaryen fiyatları nedir?
Esrarse AsliAsilHamza ben sormuştum yaklaşık 8000-10000 civarı internetten de bakabilirsin Anadolu mu Avrupa mı?
Gizmoo2013 AsliAsilHamza pendik medical isteğe bağlı sezeryan :6.200 zorunlu sezeryan :4.200 notmal doğum da 3.500 dü geçen ay
Betusm AsliAsilHamza istanbul fatih medical park hastanesinde normal doğum 3.500 zorunlu sezaryen 4.500 isteğe bağlı 6 bin gecen ay sormustum oraya gidiyorum inşallah orda da dogumumu yapıcam
Meryu AsliAsilHamza bahçelievler medicalparka gidiyorum ben normal paket 5.500 sezeryan paket 6.500 muayene ücreti de 230.
Gulendam34 Kubosss alla alla görümcem geçen ay orda sezaryan yaptı sezaryan 3400 normal 3000 dediler hatta ufak bir pazarlıkla %10 indirim uyguladılar
Liya00 Dün sorduk GOP Medicalpark a normal 3000, sezaryen 3400 tl. Spinal için 600 tl küsür ek ücret oluyordu.
Ececce Marymeral onlar dahil olunca ne kadar oluyor bilginiz var mı bende medical e gidiyorum ama daha cok var diye sormamıştım🧐
Marymeral Ececce 650 normal boyutlarda albüm çekimi,650 oda süsleme dediler.Albümün boyutu büyüdükçe fiyatta artiyor
Hzlhakko Ececce süsleme instagramda var bir çok organizasyon 1000 civarından başlıyor mesala bakorganizasyon var
Leylak83 Medikal tüm özellerden pahal i... en basidinden gebze Medikalde yapılan bir beta hcg fiyat diger hastanelerin iki kati.... ilk dusugumde oraya gittim doktor lafi agzima tikayip konusuyordu... bide iki kati ücret alıyordu... sonra yüzyılda insan gibi dinleyen ve sabırla yaklaşan bir doktor buldum ve medikale göre fiyat yarı yarıya... üstelik medical gibi tıklım tıklım degil... ben medical e her gittiğimde doktoru beklemeyi bırak ücret ödeme noktalarında dahi beklediğimi biliyorum... habire sistem donuyor diyorlardı....
AsliAsilHamza Leylak83 benim hastaneyle işim yok açıkcası. Doktorum çok ilgili hatta renkli ultrason bu hastanede yaptırma pahalı diyen bir doktor :)