Gamzeyalcinsahin Herkese merhaba 14+2 haftalık hamileyim 2 gündür kahverengi lekelenmem oluyor. Bu durumla karşılaşan var mı acaba. Çok tedirgin oldum. Ağrım falan da yok 2 hafta önce kontrolm vardı doktor herşey normal dedi. Niye şmdi böyle birşey oldu anlamadm 😒
PnrGg Gamzeyalcinsahin yerleşme kanaması olabiilir doktor bana öyle dedi progestan verdi. Bebek büyüdükçe kendine yer açıyor ve yerleşme kanaması olabiliyormuş kahwerengi leke gibi. Bende şu an leke yok ama bel ve kalça ağrım var oda normalmiş
Gamzeyalcinsahin Rknvlkn yarın gideceğim canm ama gitmeden bi sorayım dedim belki önlem almam gereken birşey olur diye
Gamzeyalcinsahin PnrGg bel ve kalça ağrım bende de var bazen yürütmüyor ama lekelenme olayı tedirgin etti 15 e gireceğim hala mı yerleşemedi anlamadm 😊
PnrGg Gamzeyalcinsahin e benimde 14+4 günlük ama bu hamileliğin her döneminde olabilirmiş doktorlar öyle diyor
Rknvlkn Gamzeyalcinsahin ani hareketler yapma ayağını dik uzan yorma kendini sıcak duş falan da alma kanamayı tetikler sıcak su