Fatzek Kızlar yarın bu saatlerde randevum var. Cinsiyet için gideceğim çok heyecanlıyım. 15haftalık hamileyim. İnşallah minik kuzum cinsiyetini gösterir. ❤❤❤ bunun için ne yapmam gerekir sabah aç karnına gitmek mantıklımıdır.
imzeynep Fatzek bende dün öğrenmeye gittim ilk önce göstermedi , doktorum kahvaltı yapıp tekrar gelin dedi tekrar gittiğimizde yerinde durmuyordu ve oğluşum olacağını öğrendim 🙂 özellikle peynir yumurta gibi şeyler yiyip gidersen hareketleniyor.
Gozde_ Fatzek Bende 14. Haftada öğrenmiştim dün tekrar kontrole gittim 16 haftadayız şuan kahvaltı yapmadan gittim çok hareketsizdi göstermedi doktorum çikolata ye su iç biraz yürü öyle gel tekrar bakalım dedi kahvaltını yap girmeden 15 dk önce çikolata ye hareketlensin 🤗
Fatzek [bilinmeyen] @Msy16 imzeynep @[silindi] Gozde_ Tuti @Nur55 SibelAlp7 Kızlar Rabbim nasip ederse bir oğluşum olacak ya çok mutluyummmm😍😍😍
Fatzek imzeynep teşekkür ederim canım 😊😊 inşallah gösterir. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu 😘
Nur55 Çikolata ye mutlaka kıpır kıpır oluyo bebiş yerinde durmuyor gösterir o arada ben hep tatlı yiyip giderim her defasında gösteriyor 😂
SibelAlp7 Fatzek Allah analı babalı büyütsün.Vatanına bağlı bir çocuk olsun inşallah.İkinizede Allah sağlık versin.
Merveersoy Fatzek kahvaltı çikolata ve vişne suyu ee birazda bebişin keyfine bağlı 😀 bende bugün kızım olacağını öğrendim inat ediyordu ama gördük sonunda 16+6 haftaligim🤗
Cancancan Sevgim ya çok küçük olduğundan kesin diyemem ama büyük ihtimal dedi bacakları açık uyuyordu benimki gösterdi valla bura pipisi diye bizde gördük