Neslihans Birsey daha sorucam 9 haftalıgm hiç bulantım kusmam yoktu şu bir haftadır kusmaya başladım yani sonradan oldu böyle olan varmi yedigimi çıkartıyorum herkes başta nasill giderse öyle devam eder dıyodu kafam karştıı
Deletedmom277 Neslihans 4. Aydan itibaren mide bulantım başlamıştı mesela herkesin aynı olmuyor maalesef
Htczmra Neslihans 6 haftalıkken bulantilar başladı ve her geçen gün artıyordu 13 hafta olduk çok şükür iki gündür azaldı gibi sadece sabahları oluyor bende ilk haftalar öyle gidecek sanmstm inşallah sizin öyle olmaz
Gamze43 Neslihans normal canim benimde hiç olmamıştı bulantim başta 9 haftada bir başladı 15 haftaya kadar devam etti genellikle erkek bebeğe hamile kalanlarda sonradan başlarmış bulantı diye duydum benim bebisimde erkek💙🧿☺️
Aybuke4568 Neslihans benimde 6.haftamda başladı 8.haftama gircem her gecen gün daha da artıyor.bulabilirsem bulantı bilekliği deniycem bakalm.yokda cekilecek gibi degil bisey yiyemiyorum
Merve Benim 4. Ayda kesilen mide bulantım ne hikmetse 5 aylık olduğumda da zaman zaman yoklamıştı olabilir gayet normal yani