FSCMK Tudi normal bir kadın Doğuma git canım zaten oda sorun varmı yokmu söyler birde adetinin 3 günü gel der o zmn da gidersin ama daha yenisinya sende sorun olduğunu anlayınca eşinden ister test falan filan işte keşke biraz deneseydiniz
Tugceanneoluyor Tudi kadin dogum doktoruna gidip cocuk dusundugunuzu anlatacaksin saglikli bir gebelik istiyorum diyede belirtirsin test filan gerekiyorsa yapiyolar zaten
Tudi Tugceanneoluyor randevu aldimm yarin insallah kotu seyler duymamm 🙈test olursada insallah kotu cikmaz 🙏
Tudi Tugceanneoluyor 🙏artik oyle olucak 2 ay oncesinde saglik ocaginda tahlil vermistim Ordan doktor gorurmu ? Yoksa tekrar bi tahlil ister mi yakin zaman aslinda istemese bare😒
eskuy Tudi e nabız yükleyin ordan siz de görürsünüz doktorunuza da gösterirsiniz bu tahliller olmuştu diye
Tudi Doktor adetinin oldugu gün gel dedi oyle hormon testi yapalim dedi Ama b12 D3 folik asit olarak Dio Fol verdi kullanan var mi acaba ? didemkaya Tugceanneoluyor senasln Fatmaykt Mahbuss oykusss
[silindi] Benim anneme dua edin lütfen. Çok hasta. Her yeri hortumlar vs. Hamile olduğuma hem seviniyorum hem şaşkınım. Oğlumun olmasını çok istiyor 5 haftalığım anneme diyemedim. Cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum. Ona gidip ‘ANNEEEEE ERKEK TORUNUN OLACAK’ demeyi çok istiyorum. Hamilelerin duaları kabul olur. Lütfen lütfen bana dua edin Rabbim eli ayağı düzgün oğul evladı versin bana. Annemde mutlu olsun😢
didemkaya cocuk düşünüyor ve saglıklı bir gebelik düşünüyorsanız denemelere başlamadan önce kesnlikle doktora girmen gerekşr herhangi bir sorun varsa gebe kalmadan tedavi olman en mantıklısı doktorun zaten sana herhangi bi eksikligin varsa ilaç tedevisi verir demir,kan eksikligi gibi gittigindede folik aside başlarsın gebe kalmadan en az 2 ay önceden folik aside başlaman bebegin tutunması için çok faydalı oluyor bidahaki ay adetinin 3. gününe randevu almaya çalış böylece hormon testinide yaptırmış olursun
Tudi didemkaya yaaa keske daha oncesinden buraya yazsaydimm uff Herkes adetin 3ncu gunu gitmemi soyledi Bakalim.bugun randevum var ne olur ne biter gorucez Tesekkur ederjm bilgilerin icin canimm dikkate alicam 😉😊🤗😙
oykusss Tudi Bitanem kullan sen , ben hiç ilaç kullanamadım benim kazaya kurşun gitti normalde ilk 3 ay gebelikten önce folik asit kullanmak gerekliymis zaten ❤️ En yakın zamanda da bebisine kavusursun inşallah ❤️❤️❤️
Mahbuss Tudi kullan canım yararı var zararı yok. Ben kendim folbiol kullanıyorum folik asit olarak doktor vermedi ama hamiş olursam istiycem doktordan onun önerdiği daha iyi olur
Tudi Mahbuss bunu kullan dedi hatta hamile kalirsan 13ncu haftaya kadar kullan dedi Bu bebegin tutunmasinimi kolaylastiriyor ne ise yaradigini biliyomusun ?