Dokuzayneya Günaydın her gün iyice ödemin artıyor ayaklarım davul gibi oldu ellerim bacaklarım ve acayip ağrı yapıyor tansiyonum da Yok ama sizce gebelik zehirlenmesine neden olur mu bu kadar çok ödem normal mi 35+4 teyim
Modies Dokuzayneya valla mutlaka doktorunuza bir sorun. Ellerin de şişmeye dagil olması biraz endişelendirc
Sibelclskn3 Dokuzayneya normal canım yürüyüş yapmaya çalış yattıkçada ayaklarını yüksek tut sarkıtınca iyice şişiyorlar
CerenAnne Bu konuyu ben de merak ediyorum hamilelik boyunca doğru dürüst ödem olmadı, 31. haftadan sonra ufak ufak şişmeye başladığımı hissediyorum. Şuan 32. haftadayım ve bu şişmeler devam edecek mi acaba diyorum. Siz de rahatsız edici boyuta gelirse mutlaka bir doktorunuza görünün ama
Semisko İdarda proteine bakılıyor. Bende de şüphe var her ay düzenli olarak 24 saatlik idrarı bi şişede biriktiriyorum tahlil yapıyorlar. İlk yapıldığında 350 çıkmıştı normal bi gebede 300 den aşağı olması gerekiyormuş. Bir ay sonra 90 a düştü bol su içtim kendimi yormadım. Protein düştü tansiyon normal ama ayaklarım ve bacaklarım çok şiş