Ebrs Eikra ona ragmen gelmiyosa Allahin takdiri canim, bide meryem ana eli diye bi ot duymustum. Açılmayi kolaylaştırıyormus. Ama dogum esnasinda mi yapilmali yoksa dogum oncesi mi bilmiyorum. Onuda bi araştır istersen
Gulsahural Smiley87 ne güzel bi geliş olmuş benim yürüdügum yolu eminim kimse yurumuyoedur gelsin istiyorum artık ama yok dün sürekli büyük abdestim var hissi vardı kasiklarimda ağrı ama tuvalete gittiğimde o varmış hişsi gerçekten var anlamadım rahimde böyle bazen acı oluyor anlamıyorum ilk gebelik çok zor hiç birşey den anlamıyorsun ne zaman gelecek kestiremiyorum 😀
Smiley87 Gulsahural Benim 2. Doğum olacak ben bile stres oluyorum Doğum başlar sa anlamazsam diye 😂 benim ilkinde önce suyum gelmişti inşallah yine öyle olur diyorum 😁
Tugba2626 Eikra zaten bebeğin kanala girerse doğum başlamış olmuyor mu . Daha vardır zamanın haftan erken
Eikra Tugba2626 Doğum başlayacak olsa doktor neden kontrol edip bize bilgi versinki suyun gelir nişanın gelir ağrıların düzenli şekilde olur o zaman doğum başlamış olur kanala sadece doğum için kendini yerleştirip hazırlıyor. 38 inci haftama girdim artık kendini kanala yerleştirmesi gerekiyor. Ama nasip hayırlısı neyse o olsun.