Prensesim0637 Bayanlar 31 haftalığım bu gece acile gittim ağrım ve sancım vardı.Çok şükür bişey çıkmadı ama sağ böbreğimde büyüme varmış sol normalmiş.Hamilelikte yaşanırmış sizde olan oldu mu.Ben biraz endişelendim de.😒
Nurrrrr Prensesim0637 Canım postun üstte kalsın diye yazıyorum böyle bişey yaşamadım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗💙
Ftmcmc Prensesim0637 evet cnm olabiliyo enzimler yükseldiği için endişe etme 🙏 ben 11 haftalıktım taş düşürdüm 🙈
Crocuss Prensesim0637 çok geçmiş olsun 🙏 hissettiğin nasıl bir sancıydı beldeki böbrek bölgesinde ve dayanamayacak kadar mı?
Aysegultezcan48 Benim iki böbreğimdede genişleme var sağ böbreğim 4 derece olmuş Pazartesi sezeryan olcam yoksa böbreğini kaybedicez dedi doktorlarım ihmal Etme sakın
Prensesim0637 Hastaneden şimdi geldim kan idrar normal çıktı böbrek de normalde oluyormuş pazartesi ürolojiye baktıracağım. Teşekkürler🙏
Kahramanlar Hangi böbreğin genişliyorsa o tarafa yatma baskı böbreği daha çok büyütüyor benim sağda genişleme var sola yatıyorum artık son 10 gün sezeruan olacağım sancılara dayanamıyorum 35 olduk ağrı kesiciler fayda etmiyor tabikş çaresi var erken dönemde farkedilmiş olunca böbreğe katatel takıyorlar
Prensesim0637 Çok şükür çok şiddetli değildi ağrım dayanabilecek gibiydi pazartesi tekrar gideceğim inş