Fhisneli Merhabalar herkese 3 gün önce b12 eksiğim oldgunu düşünerek tahlil yaptrdım aşırı unutkanlık başladı die sağlık ocagından aldığım çıktıya baktığımda hamilelik hormonunun normali 0-5 arasında olması gerekirken bende 22 🙄tabi ben küçük bi şokun ardından doktor haftaya çarşamba gel bir daha kontrol edelim dedi ama ben onu bekleyene kadar internetten hesaplama yapınca toplamda 4 haftalık bir gebelik söz konusu ama evde kendim yaptıgım test ise tek çizgi negatif sizce tam olarak neyim 😬 adetm 4 gün geçikti ama göğüslerm acıo ve gün içinde belirli aralıklarla kas agrım var bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim..🎈
Kbregt Fhisneli 22yse 4 haftalık hamile olamazsın yavrum 2 gün sonra bidaha kan verip baktırman lazım, varsada çok küçük olduğu için çıkmamıştır 😆 Allah gönlüne göre versin ❤️
Nurrrrr Fhisneli canım benimde adetim 3 gün gecmişti 15 cıktı sağlıksız olabilir dediler o gğn kanamam başladı az az toprak şeklinde sonra coğaldı adet gibi oldum kan verdim 0 a düştü ama böyle olup sağlıklı. Bebek dünyaya getirenler cok varmış 👍🏻
Tugcehkn Fhisneli 4 haftalık olmanız imkansız. Benim değerim 168 di doktor 2 haftalık dedi. Bence biraz daha bekleyin ve mutlaka 2 günde bir kan verin değerin artmış olması gerekiyor