Svbn Arkadaşlar iyi geceler Perşembe günü beta 5771 çıkmıştı bugün 1359,00 çıktı bu kadar çabuk düşer mi iki günde ??
oykusss Svbn Bitanem sen kese gördükten sonra neden tekrar hcg baktırdin ki ? Kese görüldükten sonra bakmaya gerek bile yok dedi doktorum içini rahat tut. Artık hiç hcg değerini kafana takma ❤️❤️
Svbn Hayır birini sağlık ocağımda yaptırmıştım bugünkünü hasta ede acilde yaptırdım evet kesem görünmüştü 4mmydi alttan bakmıştı doktor
Nihanak Farkli laboratuarlarda sonuclar farkli cikar. Ayni yerde yaptirman lazimdi canim. Eger kese.gorunduyse kimyasal olma ihtimali de yok. bence laboratuar farkidir. O yuzden oyle cikmistir. Aksi halde dusmesi icin kanaman olmasi.lazimdi. yone de git tabi doktora baksinlar bi.
Caglanur değerinin yükselip yükselmediğini aynı yerde baktırman daha sağlıklı olır. Çnkü farklı hastaneşerin farklı değer aralıkları vardır. Pazartesi günü tekrar sağlık ocagında baktır bakalım değerin yükselmiş mi diye .
Svbn oykusss doğru diyosun canım allah razı olsun ❤️❤️ ama benim kesem normal olması gereken yere değilde köşeye tutunmuş rahmim ters olduğu İçin doktorda riskli seninki iki güne bir kan ver demişti
oykusss Svbn Ayyy doğru o sendin hatırladım şimdi , hiç canını sıkma Allah'ın izniyle bişey olmaz😍😍 Haber ver mutlaka bize ❤️
Svbn Kızlar yaptırdım 7200 çıktı bu defa çok şükür hepinizden allah razı olsun zaten kanamam yoktu ağrım ateşim yoktu ama birden düşünce çok korkmuştum neyse inşallah bi daha böyle bi korku yaşamam.. 🙏🏻❤️