Pamuk34 Kizlar bugun surekli paylasildi bende sizlerle paylasmak istedim resme bakin [](https://hizliresim.com/6aO4oP)
Bilgeferhat Pamuk34 geçen sene de tam Ramazan’a girmemize yakın böyle haberler çıkmıştı inşallah doğru değildir ama tabi tedbiri elden bırakmamak lazım teşekkürler düşünüp paylaştığınız için 😊
Pamuk34 Kizlar yorum yapin ustte kalsin sayfa herkes gorsun hepimiz tuketiyoruz hurmayi allah korusin 🙏
berjerdekikaolikalev Pamuk34 Demek ki canım ya da uydurma haberi ortalığı velveleye vermek için tekrar piyasaya çıkardılar 🤷🏼♀️ Biz yine de önlem alalım Allah razı olsun 💝
Pamuk34 [silindi] sormayin ya bende almayi dusunmuyorum ackcasi :( ne kdr Yiksamda bi kere yarasayi duydumda bitti brnim İcin :((
[silindi] Pamuk34 al benden de o kadar hemen birşeyden tiksinebiliyorum ömür boyu unutmam artık ha bi kötü huy daha artık yiyenleri de soğuturum 😂😂
Pamuk34 berjerdekikaolikalev keske uydurma oldugu kesin olsa 🙈 iste bi laf Cikiyor insani acabada birakiyorlar cidden yinede tedbir sart
Pelin86 Kuru meyveleri hep yikiyarak tüketiyorum bide bsna güluyolar vitamini gifiyomuş Aman gitsin kumlu toprakli yiyim diyorum Dogru yspiyorum demekki😂😂
Busrali94 @Sadesa Sadesade suudi arabistan bildiri yayınlamış hurmalı yıkayıp yiyin diye bu sene çok yarasa varmış virüs bulaşmış hurmalara🤷♀️
Arzymn Pamuk34 Bu yanlış bir bilgi, sağlık bakanlığı açıklama yapmış bununla alakalı, ayrıca bu virüs solunum yoluyla bulaşıyor yiyeceklerden değil, ve zaten yıkayarak da çıkan bir virüs değil.