Secilsarigul02 bebegimibekliyorumm benim de yemek yedigimde çıkıyor zaten 2.gebelik oğlumdan kalan ufak bi göbek var 😁 bulantılar çok gecmiyo 😣
elf0 bebegimibekliyorumm 10. Haftadayım ben de göbek çıkmaya başladı kimse farketmiyo ama ben anlyabiliyorum 🙈 bulantılarım yeni bitti ama hala soğan kokusuna dahi dayanamıyorum. Hamileliğimin daha ilk aylarındayım ya doktora da 9u da gidicem daha size sorayım dedim siz oruç tutmayı düşünüyo musunuz
bebegimibekliyorumm Secilsarigul02 yaaa 😞 üzüldüm sizin adınıza hiç bulantim kusmam olmadı Allah'a şükür. Anlamadım bile hamile olduğumu valla 😊
Secilsarigul02 bebegimibekliyorumm oğlumda fazla yoktu bunda 7.haftadan başladı 11 hafta oldu geçmedi 😣😑
bebegimibekliyorumm elf0 hayır ben tutamiycam kullandığım ilaçlar var çünkü hemde suan bebek daha gelişimini tamamlamadigi için onun beslenmeye ihtiyacı var diye düşünüyorum
Panikanne Bende tutmak istiyorum ama tutmamak daha iyi gelişim sırasında diye düşünüyorum sonra en ufak bir sorunda acaba tuttum diye mi oldu demek istemiyorum
Panikanne Bu arada benimde gobegim çıktı hatta yemek yedikten sonra daha da çıkıyor zaten kendi kilom da var 😊 inşallah sağlıkla alırız kucagimiza☺
MuhammedTalha03 Bebislere hatim okusak mi basligi altinda evlatlarimiz için düzenli hatim okuyoruz katilmak isterseniz kalan cüzlerdn alabilirsiniz sure 3 mayis cumaya kadar 10,✳11,✳15,✳17,✳22,✳23,✳24