Anneyimmmmm Mutlubebegim hep sağımda hissettim ve hep sağda sola hiç geçmiyor erkek 😊 zaten erkek sağ, kız sol diyorlar. Yani çevremde erkek diyenler hep sağda kız olanlar hep solda diyor cinsiyetle alakası olduğunu düşünüyorum ben 😊
Mutlubebegim Melisecmel hayırlı olsun canım ama işk beebk rahme yerlestigi zaman genelde bir tarafta hissedilir daha cok belki cinsiyetle alakası yoktur ama merkat ettim
Melisecmel Mutlubebegim ya sağ taraf agrır sa kız dio ama halbuki erkek bebek olanda var yani bunla alakalı deil
SweetB Sol tarafta hissettim ilk henüz belli değil cinsiyeti çevremde en az on hamile var hepsi erkek bekliyor bu sene hep erkek bence benim kızım olacağına pek inancım kalmadı 🙈
Nazliarik Bende sol tarafta hissediyorum ve doktor hep solda buluyo sagda degil bunun cinsiyetle alakasi var mi acaba 😊
Mutlubebegim Nazliarik bazen böyle muhabbetler dönüyor hamile insanın ilk aylarda en cok merak ettgi bebegin cinsiyetidir
aytulbasturk Doktorum bana bebek sol tarafta dedi çevredeki herkes sol taraftaysa kesin cinsiyeti kız dediler ama erkek çıktı bebek hiç sağa sola bakmıyor yani
Mutlubebegim Anneyimmmmm bende kızımda hep solda hissettim simdi sagda hissediyorum merakta etmiyor degilim. Haftaya 2.li test yapacagız hayırlısı olsun inş saglıkla kucagımıza alalım hepimiz