Busraybars Sengulkrgz ay maşallah beneğinize ☺️ Çok teşekkür ederim içime su serptiniz Allah razı olsun
Htctsbk Busraybars korkma canım arada oluyor öyle. Yinede ihmal etme sağlık ocağına git kalp sesini dinle
Duygu85 Busraybars dene canım şimdi sayfanda bir arkadaş denemiş kıpırdamış bak bakalım 😊 karanlık odada yap olurmu
Linaelf Busraybars canım hiç korkma ben de 24. Haftamda hiç hissetmedim 2 3 gün sonunda dayanamayıp dr gittim çalışıyordum yorulduğun için hissetmiyorsun dddi dr dinlenmeye çalış bol bol
Busraybars Linaelf bunları duymak içimi rahatlattı diyebilirim ama iki üç güne devam ederse bende doktora gitmek zorunda kalacağım
Duygu85 BuketErkan canım ışığı ve sesi hissediyorlar korktuğunuz hareketsiz kaldığı anda yapın herzaman rahatsız etmeyin minnakları 😊
Deletedmom133 Busraybars hiç korkma tatlım bu haftalarda duruyor lar sonra düzliyor benimde öyle oldu çok aklına takılırsa kalbini dinle için rahat eder 😍😘 ama eminim çok iyidir dinleniyor yaramazlık yapmak için güç toplıyor dur annesi 😆