bicirinannesi Kızlar benim göbeğim kaçtı 😖😖 netten bir bilgi bulamadım çok endişeliyim ne yapmam lazım bilen var mı
Esseee bicirinannesi göbek düşmesi benim babaannem düşen göbeği tekrar yerine getiriyordu.ordan biliyorum göbek düşmesi bulantı filan yapar.zeytinyağı ile ovuyodu ve her ovduğunda yerinde atıyo mu diye parmağıyla bakıyodu sen de yapabilirsin
srpaca bicirinannesi yavrum hamilelikte düşmez göbek diye biliyorum benim de çok ağrımıştı hamileliktendir diye düşünüyorum göbek geriliyo ondan herhalde
Bsra0534 bicirinannesi he ağır bişeymi kaldırdın ? 🤨. Veya ağır bi işmi yaptın öyle kayar diyorlar genelde.
Sibelclskn3 bicirinannesi ne demek istediğini inanki anlamadım hani 30. Haftalardan sonra bebek biraz asagı iniyor karın düşüyor ama senin haftan daha çok küçük nasıl oldu ki ağır falan mı kaldırdın yoksa yüksege mi uzandın bi doktoruna danış istersen
bicirinannesi Bsra0534 kendi evimde değilim şuan gitmedim doktora karnımın agrısı geçti ama bilemedim yine de düşük gibi göbeğim
Sibelclskn3 bicirinannesi neden ya çocuğundan önemli mi uzanmayı verseydin orasında kirli kalsaydı emzikten düştü derler bizim oradakiler doktoruna danış bide kanaman falan olursa hemen doktora git ihmal etme
bicirinannesi srpaca teşekkür ederim 😊 korktum bi an çok iş yaptım bi de uzanınca ama geçti şuan agrım çok şükür miniğimi de hissettim 🤲🏻
bicirinannesi Omrnhatunu aynen benim de çok düşerdi . Baya panik yaptım ama çok şükür iyi miniğim 🤲🏻😊