Gulsahseyreek Gelmiyo deyip duruyodum son günlerde postlarım da hatırlarsınız 🤣 dün 40 haftalık oldum ve kontrolüm vardı ama ne suyum geldi ne nişan ne de sancı ara ara yalancı sancılar geliyodu sadece bazı günler herneyse canlar dün sabah evden çıktık eşime dedmki günü doldu bak çantaları alalım sancıya suya bakma yok alcak insan çok falan dedi öyle böle snr etti almadm babasıda öle demişti ondan hadi neyse tamam dedm sonra biyerde simit çay bide tatlı yedim nst olcam dye hastaneye geldik 8 bçuktu nst girdim çıktm doktorun yanına gttik 9 buçuk gbi aldı muayenede nst normal dedi sonra ultrasona baktı ve suyu azalmış dedi kilosu 3.980 mi ne öle bişiler dedi açklığa baktı ilk defa 1cm açıklık suyu normal olsaydı pazartesiye kadar beklerdim dedi riske atmayalm dedi normal sezeryan düşün dedi karar ver dedi normal diyodum hep zaten normal yazıyorum sonra karar verirsin dedi tamam dedm yatışım yapıldı 10a doğru 10 dan sonra suni verdiler saat oldu 2 falan ağrı falan hissetmedm pek ben ebe baktı hala 1cm beş dk sonra doktorm geldi oda baktı 1cm dedi ama o alttan bakmak beni mahvetti sen benimi kandryon demşti hatta ilk baktığnda normal olcam dye gülerek oda baktı 1cm dedi sezeryana alalım boşu boşuna skıntıya sokmayalım dedi ilerleme yok dedi bende hemen tamam dedm çünkü suyuda azdı kilosuda çoktu ve alttan baktktan sonra normalden korktum çok ama Allah yapamıcağımı anladı belkide neyse hazrladılar beni amelyata indik 2 buçuk gbi spinal istedm çok güzel davrandılar Allah azı olsun iğneyi vururken sakin oldum pank yapmadm ve hiç hissetmedm bile sonra uyuştu ayaklarım ve iki dkkda yanımda gördüm öykümü canım kızımı sonra götrdüler hemen bi baktım bitmiş hemencicik ve beni de çıkardılar yukarı odaya geldm hissetmeye 7 gbi falan başladım o süreye kadar sürekli emzirmeye çalıştık sarılık olmasın süt gelsn dye annem ve kaynanmla ağrı kesici 4 saatte bi vurdular yani iki kere vurdular bana vee gelelim ilk ayağa kalmaya ilk kalkışa gerçektende burdan okuduğum gibiymiş ilk kalkış çok önemliymiş ve okudğum için başardım yere bakma ileri bak dedi hemşre başım döndü ama toparladım iyi olcam dedm kendme hep be başardım odayı değişmiştk yürüyerk geçtm yavaş yavaşta olsa sonra yattm ağrılarım başladı ağrı kesici istedim 2.ye yapldı yani braz haffledi gaz sancısı bildiğinz ama basit değil yani sabaha kadayr emzrdm yürüdüm hep dayanmaya çalıştım ve hep emdi kızım başarmıştım zorlana zorlana da olsa gece gazım çıktı sabahta 7 de çıktı onda geldi doktorum ve taburcu etti dedm hala içimde sanki bişi hareket edyor dedm gaz dedi gidicek dedi yavaş yavaş dedi kestk sonçta hava grdi dedi bu arada sonta inğeneden sonra taktılar sadece bişi itildi gbi oldu okadar acı hsstmedm neyse şimdi evmdeym zorlansamda kalkp yürümeye çalışıyorum gaz çıkardıkça rahatlıyorm herşeyi denedm bi demen rezene içmştm bi gaz çıkardm hepsine bedel o iyi geldi bence dikişlermden çok gaz beni mahveden yürürken zorlanıyorum ama blyrm ki yavaş yavaş düzelicek ve kızım ultrasona göre daha yüksek doğdu 4.135 gram doğdu ve emiyo çok güzel bi duygu gerçekten bambaşka bişi 😇😇👼🏻
Elininanasi Gulsahseyreek Allah anali babali buyutsun canim🌹🌹🌹🌹Allah korusun bebiwini🦋🦋🦋🦋Darisi bizim bebeklerin basina canim.
GizemKaan Gulsahseyreek gözün aydın olsun 🙏🏻 Allah analı babalı huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻🥰💕💕 benimde tek istediğim sağlıkla doğsun ve doğar doğmaz emsin 🥰 darısı bize inş 🙏🏻