BusraMece 10.haftamdayim göğüs acım ve ağrım yok oldu sizce endişelenmeli miyim? Böyle bişey yaşayan var mı?
etugce BusraMece ben 17deyim ne bulantı ne gögüste bir şey, herkesin süreci farklı olurmuş ben de doktoruma soemuştum normal mi diye kimseyle kıyas yapma o bu ilacı alır o kusar sen kusmazsın dmeişti, hiç kıyas yapıp üzme kendini :)
BusraMece Ay ne bileyim biraz korktum açıkcası. Onun haricindeki bütün belirtilerim devam ediyo baş dönmesi mide bulantısı gibi
emineeeeee Böyle şeyleri takmayın kafanıza o kadar çok iniş çıkış yaşanıyorki psikolojik olarak durum olarak belirti olarak şuan 40+0 oldum ve doğumumu bekliyorum ve bu şekilde belirtileri yoklarsan canımm zaman geçmez 😃 zaten uzun bir süre herşey yolundadır merak etme içini ferah tut ☺️
BusraMece emineeeeee ooo maşallah maşallah bi avazda doğurursun inşallah Allah bizede o günleri göstersin 🙏
emineeeeee BusraMece Allah razı olsun canımm amin inşallah 💞 sizlerede gösterir bir bakmışsın gelmiş o zamanlar Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin