Asime madl41 bende bulanti gitti arada oliyo gogus agrisi uclarda diyil yanlarda oluyo birde karnimda agri oliyo
Alessia oykusss amannn canımm cagırmaa sakınn allah korusun ama 9 haftada pik yapıyormus benım korkunctu hergun defalarca kustum kusmak buyuk ezıyet bırde ıcımden canavar cıkıyo cıkardıgım seslerı bı duysan🤣🤣🤣 Dıyordum kı esıme yakında bebegıde kusucam az kaldı🤣🤣🤣
oykusss Alessia Ahahahahhaha arkadaşim da bugün bendeydi , oda sus kız kendine nazar değdireceksin diyor . Benimkide kustuğum zaman oyy bizimki saçlı olacak diyor 🤣🤣🤣🤣
Sims35 Bende 9+ 2 olduk ama hiç durmadan bulantı çok fena 😏 bir an önce bitmesi dileğiyle 🙏🏾 İçtiğim Sudan bile tat almıyorum 😢
Kivilipastaa Gamzeinci00 su içmeye korkan 🤦♀️Ah kendimi gördüm suyu içip tekrar çıkartmak yarın tam 8 haftalık olucaz inşallah ne zaman geçiyo bu mide bulantısı 🤢
Kivilipastaa oykusss ay öyküş çok zor geçiyo bu hafta kusmaktan bir haftadır midem çıkıcak artık dedim 😭
oykusss Kivilipastaa Kıyamam bitanem ben sana ya , Benimde bu hafta biraz sakinleşti, mısır falan yiye yiye kestim yeni yeni birşeyler yiyorum birazcık azalır belki güzelim haftaya Sende dene mısır işini belki senin de işine yarar ❤️❤️❤️
Kivilipastaa oykusss şuan bulantım yok bitanem oldugunda hemen deniycem inşallah banada iyi gelir ay tuzlu krakerden bile tiksindim çizi de tiksindim peynirli diye neler görücem daha 😂
oykusss Kivilipastaa Tuzlu kraker yiyemedim bende hiç ise yaramadı çünkü , bulantı içinde sıcak bişey için diyorlar onu içince gene kusuyosun 🤣🤣🤣 ama birazcık hafifler sen hiç merak etme ben dua ederim sana 😍😍😍
oykusss Kivilipastaa Kullanıcı adın sayesinde canım kivi çekti , yarın kocama aldirayim marketten 🤣🤣🤣
Kivilipastaa oykusss ya 🤦♀️ Aklıma o an geldi keşke yapmasaydım dedim sonra ama değiştiremedim napıcam nasıl degiştiricem 🤦♀️😔
oykusss Kivilipastaa Mesaj atmak gerekiyormuş aman sakın değiştirme ben seni böyle tanıyorum değiştirirssn taniyamaam 😍😍😍😍😍