65meral65 iyi akşamlar. Benim sosyal güvencem emekli sandığı hangi yardımlardan yararlanabilirim bilgisi olan var mi acaba
GozdeCemre 65meral65 canım herkese 130 tl süt parası 300 anneye 120 tl babaya para Ayrıyetende bebek çantası battaniye hastane çıkışı falan hediye veriyorlar ama extra birşey varsa bilmiyorum hastaneden çıkarken söylüyorlar zaten kağıtlarını nereye vereceğini
hillkaya 65meral65 ilk çocuk için 300 TL para bide 149 TL süt parası alırsın. Onun haricinde bişey alamazsın canım rapor parasını sadece sgklı çalışanlara veriyorlar
Htctsbk GozdeCemre süt ve Doğum parası veriyorlar ama babaya hiç duymadım bize vermediler yani nasıl veriyorlar aldınız mı sizde
GozdeCemre 65meral65 öyle diye biliyorum eşin yada senin güvencen olması yeterli hastaneden çıkarken nereye ne kağıt götüreceğini söylüyorlar sonra ptt ye yatırıyorlar
GozdeCemre Merveeflin yok canım bunu İlk gebeliğimde almadım ben yoltu O zaman abimin eşi 1 hafta oldu sosyal Kurummu ne diyordu ordan sadece 130 Lira para veriyorlarmış
GozdeCemre Htctsbk aldık canım Doğum Parası ilk gebeliğimde 120 tl eşime 300 tl de bana yattı bu sene 400 olmuş Diye biliyorum bakalım ptt ye eşiniz ve sizin adınıza yatıyor
Htctsbk GozdeCemre yeni Doğum yaptımda 300 verdiler 400 olmamış Şenel’i süt parasında 180 tl verdiler