Didemmjdc Kızlar öncelikle 38+0 olduk. Bu sabah doktora gittim herşey gayet normaldi az önce tuvalette iç çamaşırımda seffaf renkte ceviz büyüklüğü kadar jöle tarzı vıcık bişeylerin geldiğini gördüm biraz tırsıyorum bu ne olabilir lütfen bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
Deletedmom277 Didemmjdc Akıntı olabilir yüksek ihtimal ama genelde bu tarzda nişanı gelende var. Normal de kahve veya kırmızı renkte gelen nişandır diyorlar ama benim nişanım gelmeden doğum yaptığım için pek bilmiyorum.
Selvis Didemmjdc akıntıdır canım. Benim öyle oldu bikaç gün sonrasında içinde hafif pembelikler geldi. Sonra doğurdum
Simadumann Didemmjdc canım nişan olabilir. İlla kanlı gelcek diye bişey olmadığı yazıyordu bi kitapta. Akıntıda olabilir. Sancılarının düzenini sıklığını süresini takip et o zaman belli olur.
Didemmjdc Deletedmom277 normal de akıntım hiç böyle gelmedi biraz araştırdım nişanın habercisi de olabilirmiş diye okudum panik oldum agrılarım da olunca hepten korktum ani oluyor heralde böyle durumlar sabah gayet iyiydim halbuki 🙄
melegmgeliyor0 benden de oyle geldi. pazartesi gunu. ama hala sancilarim baslamadi. kanla karışık gelince genelde sanci başlıyor
Didemmjdc Simadumann aynen suan sadece sancılara odaklandım ben de öyle okudum sancılara göre belli ediyormuş durum kendini
Didemmjdc Arzymn Herkes farklı bişey diyor her yer de farklı yazılar var ben de anlamadım öylece bekliyorum artık hayırlısı bakalım 😊
Arzymn Didemmjdc mantıken de tek seferde gelmesi lazım, nişan dediğimiz şey rahim ağzının açılmasını önleyen tıkaçtır.parça parça gelecek bişey değil yani