Kubosss Kızlar merhaba 8. Haftaya girmek üzereyiz. Hamileliğimi öğrenmeden bir hafta önce saçımı koyu renge boyadım ama yine açıldı ve diplerim geldi hiç güzel durmuyor sizce amonyaksız boyayla boyasam bebeğe bir zararı olur mu kararsız kaldım 🙄
Nursemomm Kubosss ben 37 haftama gircem boyamadım hc haftaya doğuma gtmeden boyucam çekim için falan dr uma srdum önermiyorum özellikle 5 aydan önce tam organ gelişim dönemi
nur1u Kubosss Lütfen boyama.. O hatayı yaptım ve saçımı boyattığım gün kanamam oldu.. Çok korkmuştum. İlk 3 ay yasakmış bebeklerin organ gelişiminden dolayı başıma gelince öğrendim. Dr ne derse onu yap🙏🏻
Kubosss Sdebrke25 3 ay dolmadan boyama diyen de var bişey olmaz diyen de ne yapacağımı şaşırdım canım🤷🏼♀️
hifaninannesi Doktorlar ilk 3 aydan önce saçınızı boyamak zararlı diyor şu an 32 haftalik hamileyim halen saçlarımı boyamıyorum doğumdan sonra düşündüm o zaman da çocuğa sütten geçiyormuş hicbir şey çocuğumdan önemli değil diye yeşil kına aldım kına yapmayı düşünüyorum
Kubosss hifaninannesi doğru diyorsun tabi ki bebeğimden önemli değil ama işte aynaya bakınca moralim bozulmuyor değil 🙄