Canoglumbenm deletedmom9494 olsun canım ya. Herkesin bünyesi farklı oluyor. Bebiklerimiz sağlıkla gelsinde inşallah. Kiloları veririz 😊😊
deletedmom9494 Canoglumbenm bence de canım yapacak birşey bebeklerimiz sağlıklı olsunda 🥰 zaten onlar sayesinde veririz kiloyu 🥰
Canoglumbenm Hazalonur1 iyi maşallah canım 😊 bebiş kaç kilo. Ben devlete gidiyorum kontrole daha pazartesi gidicem. Devlette söylerler demi kilo ve boyu bilgin varmı
Hazalonur1 Canoglumbenm 25 haftalık ken 843 gramdı canım valla kuzum devlete gitmedim bilgim Yok ama mutlaka Ki söylüyorlardır sen kaç aylıksın kuzum
Deletedmom133 Canoglumbenm hiç bulantım olmadı hiçbir şeyden tiksindim çok ekmek yemedim ama çok aldım 20 kilo bir buçuk ayım var daha 🤣🤣🤣🤣🤣
Canoglumbenm Deletedmom133 herkesin bünyesi farklı kuzum bazıları çok kilo alır bazıları da hiç almaz. Yeterki bebikler sağlıklı olsun 😊
Deletedmom133 Canoglumbenm aynen öyle keşke kilo olsaydıda bebeğim sağlıklı olsaydı demektense varsın kilo alayım 10kiloda alsam vereceğim 20alsamda vereceğim 😀😀😀😀