Minikaydoganlar Betulpehlivan bebeklerin toplanması kasılma olmuyor değil mi bikaç gündür toplanıyorlar
Zeynep7777777 esrhrn ciğer geliştirici iğneyi olurken hastaneye yatış yapıp kontrol altında olmak gerekiyor mu acaba
reyhan_55 Betulpehlivan bnde erken doğum riskinden dolayı 25. Haftamda vurundum şuan 29+3 haftalığız 12 saat arayla 2 kez vuruldum bazıları 3. ve 4.kez vuruluyormus doktorum öyle bisey yok dedi sizin nasıl dedi doktorunuz?
Betulpehlivan reyhan_55 eger 34 e kadar gelmezse tekrar vurulcakmıs galiba canım acılma falan varsa önlem amaclı cünkü etkisi geciyo mus bi zaman sonra ignenin de🤷♀️
Sewo Betulpehlivan betulcum doktorum bugün moralimi bozdu bende 24 ve 28 de toplam 3 doz ciger geliştirici vurdum diyo ki bebege zarari var. Senin doktor ne diyor zararı ben yok diye biliyordum
Bet0142 SedaMeric doğumla alakası yok canım ben 29. Haftamdan itibaren oluyorum iğneyi 6 doz oldu sadece şunu söyledi doktorum sadece iğnenin etkisi 1 hafta .. suan 33+6 haftalığız
Zeynep7777777 Bet0142 siz bu iğneyi yaparken hastaneye yatış yaptınızmı acaba bende bu hafta yapıcam ama doktorum yatış falan demedi
Leylam12345 Bet0142 sizi yoriyorum.aff edin.bhgc yaptırdınızmı? Gebeliyi öyrenmek için.benim 11 ekimde bhgc 100 çıktı.gec döllenme dedi doktor.sizde deyer kacdı ?
SedaMeric Elifffatih biliyorum canım ben sadece iğneden ne kadar süre sonra doğum yaptılar onu merak ettim
esrhrn Benim suyum gelmişti Doğum başladığı için 36+2 de iğne yaptılar bir gün yattım açılmam olmadı sabah suni sancı ile başlattılar 18 saatin sonunda Doğum yaptım erken Doğum riski olduğunda yapıyorlar iğneyi ama Doğum başlamazsa zaten kontrol amaçlı oluyor ama benim doğumum başlamıştı kuru kaldığı için bebek önce ciğer iğnesi sonra da bi antibiyotik yapmışlardı benim tenime değdiği için