Yeniannee eşim eeen başlarda her şeye naz yapıyorsun bilerek yapıyorsun tavrı takındı. 3 ay her kahvaltıyı çıkardım ve ev koktu. Parfüm koktu. Ne bileyim çamaşır makinesi vc selpağı koktu tiksindim. Hiç tınlamadı. Psikolojik oluyor sana öyle geliyor dedi. Sonraki 3 ay rahattım göbeğim büyümeye başladı. Hareketlerim kısıtlanmaya başladı. Hala tın. Kıyafet alma vakti geldi tın.. sadece yeme içme meselesine çok dikkat etti. He hafta Balık aldı yaptı et yemeği yaptı.meyvemi eksiklik etmedi. ama 30. Haftalara gelip de çorap bile giyemeyince, bağlasan günde 2 kere duş alan ben 2-3 gün duşa giremeyince anladı durumun ciddiyetini ... Çorabımı giydirdi ayakkabımı bağladı. Gittik biraz eşya aldık. 32. Haftadan beri ayrıyız her gün arar sorar nasılsın diye. Bebek arabasını o alacak indirim kolluyormuş. Onun dışında herkes diyor ki erkekler bebeği kucağına alınca baba olduğunu anlıyor hatta Bebek ona tepki vermeye başlayınca.
Ama biz öyle miyiz. Hamile olduğumuz anda anne oluyoruz. Her şeyimize dikkat etmemiz gerekiyor.
Eşim 7-8 ayda toplamda 3-4 kere dokunmuştur karnıma. Zaten Bebek onu tanımıyor direk duruyor hareket etmiyor 😃