Ayse1 Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı tam 35.haftadayız.kilosu 1 hafta önde ama boyu 50cm olmuş 🤷🏻♀️ Sanırım dev doğuracağım .siz ne alemdesiniz 😍
Serays Ayse1 boyu birebir çıkmıyor doğunca arkadaşım da kızım benim gibi uzun olcak şimdiden 52 cm diyodu 48 cm doğdu . Özel hastanede
DemetDigesu Ayse1 ahh ahhh bende 35( ızmır) anlıyorum hamılelık uykusuzluk 🤣🤣🤣 sanırım cok ozledım memkeletımı hayırlı dogumlar olsun 13 haftalık benım kız o haftaları gorurmuyum acaba😍
Aylin1987 Ayse1 35+0 . 34 te kontrolde kilomuz 2500 boyumuz 47 idi. Ikinci dogumum oldugu icin en gec 25 mayista doguma alacaklarr💕🌸
Kubulik Ayse1 bizde yarın 35 olacağız hayirlisiyla sonraki gün de kontrolüm var o gün öğreneceğim son gelişmeleri Rabbim hepimize her azası denk sağlıklı akıllı hayırlı evlat versin bizlere güzel kolay doğum versin
Yildizozlem kilosu kac canim benim de 35 haftalik ve acilmam var erken dogum olabilir ilacla serumla simdi durdurdular biraz kucuk geldi kilosu boyu 49 dedide
Ayse1 DemetDigesu ayyyy tabi görürsün ben ilk yüklediğimde 3+6ydım. Bu haftaları gördükçe iç geçiriyordum 😍
Ayse1 Yildizozlem benim arkadasım 38 haftalık 2600 doğurdu ve küveze bile almadılar .kilosu iyi üzülmeyin .ama inşallah biraz daha kalır annesinin karnında 😍
Mrv93 Günaydın anneler 35+6dan selamlar 😍 En son 34te kontrolümüz vardı 2540gr 45cmdi 36da gidicez tekrar bakalım kaç kilo olmuş ve çatı kontrolü yapıcak doktorum 🤗
Motherscup Benimde 33+5 dün gittim kilo 2300 boyu 48 cm simdiden doktor bile cok uzun boylu bi bebek gelecek diyo😂esimle boyumuz normal aslinda belki ölcu tam dogru degildir 😊