ikimelekannesi___ 2lokummannesiii bende bugün yaptırdım 50 gramlık yaptılar sonucun 90 cıktı sınır da 140 dedi bana doktorum
Elvn Eminel doktra msj attim cevp vermdi korkmya basladm gercek sancim olsa byle cvp vermzse dye suan yalanci sancim
2lokummannesiii Dilekulgtt ben bugün hamur işi yiyeyim dedim 136 çıktı moralim bozuldu bir saat sonra ölçünce normale dönmüştü. Ne yapıcaz böyle bilmiyorum. Moralim bozuluyor.
2lokummannesiii Minigiminannesi 24-28 haftalar arası anneye glikozlu bir içecek içiriyorlar önce aç karna kan alınıyor açlığa bakmak için sonra 75 grlık içeceği içiyorsun. Bir saat geçince kan alıyorlar.yine bir saat sonra kan alıyorlar bitiyor. Sonuçlara bakıyorlar şekerinde yükselme var mı diye ona göre diyet yap diyor.
Minigiminannesi 2lokummannesiii e 75 gramlik sekeri icende seker cikar tabiki ben anlamadim alakasini hem o icecek seker dimi? Ben rusyada yasiyorumda oyle seyler yapilmiyo o yuzden yabani gibi kaldim kizlar ya
2lokummannesiii Minigiminannesi Anladım canım bunu sağlık bakanlığı öneriyormuş kimi doktor içme de diyor bende yaptırdım işte bi değer olması gerekenden yüksek çıktı. Şimdi de karbonhidrat tüketmiyorum dikkat ediyorum.
Dilekulgtt Minigiminannesi bu sadece gebelikte cikan bisey genetik degilse yani bebek bu zamanlarda insulun fazla salgiladigi icin bu testin yapilmasi gerekiyo