Kosarer Hanımlar bir kaç özel oda için süs eşyaları aldım odaya ne zaman süslenmesi gerek kim yapıyor bir bilgi verin yapanlar yapacaklar...
Misskokulumm Kosarer canım bildiğim kadarıyla kendin yapiyosun herhangi bir organizasyon şirketi ile anlaşmadiysan tâbi bende yapmayı düşünüyorum arkadaşım sağolsun hazırlayacak odayi
24fatma Kosarer neler aldın canım nasıl susliceksin odayi bize de fikir olsun bende düşünüyorum napsam diye karar veremedim
24fatma Kosarer https://hizliresim.com/P19L38 intertte boyle seyler var acaba boyle bisey mi yapsam diyorum afiş yanina bolanlar şişirip duvara asarim falan diye düşündüm
Kosarer Misskokulumm yok cnm şirket ile anlaşmadım kendi kendime yapıcam acaba dedim hemşireler mi süslüyor ne alakaysa:))
Kosarer 24fatma daha doğrusu eşim bugün eminönün havuzlu hana gitti şimdi yolda almış bişeyler gelince neler aldığını yazarım cnm resim atmayı bilmiyorum ama
24fatma Kosarer hemşireler hayatta yapmaz onla uğraşmaz canim 😂 yanında yakının refakatçin kim varsa eşin annen ailen onlar suslicek 😊
24fatma Kosarer himm güzel seyler varsa bizde gidip alalim.. Resim atmak kolay google hizliresim yaz istedigin resmi yükle koyala buraya yapıştır
Kosarer 24fatma şimdi sordum eşime kapı süsü yastık 30 tane magnet balon Anne yatağının üstüne hoşgeldin bebeğim yazısı almış çok abartı sevmiyorum yeterli güzel olur diye düşünüyorum bu arada kaç haftalıksın biz 37+4 üz
24fatma Kosarer 32+6 haftaligim bende ne güzel ya eşin herseyi almış gelmiş güzel yeterli bunlar kapi süsü taki yastığını merak ettim resim at 😂
Merve3 Canim ozel hadtanelerde bazilarinda ucretini odeyince hastaneden susluyorlar soruyorlar sana oda suslensin mi diye
Sdebrke25 Eğer sezaryansa odanı kendin süsleyebilirsin canım ama eğer normal doğum olcaksa görümcem annen kardeşin kayınvaliden arkadşaın falan kim varsa onlar süsler ben bugün sabah 10 gibi dopum yaptım gece görümcem ve kardeşim yanımdaydı onlar süsledi
Kosarer Sdebrke25 ayyy Allah analı babalı büyütsün cnm ne güzel darısı bize şusnlık sezeryan bir durum yok normal Doğumda da olsa sonra çıkınca süsleriz sıkıntı yok 😊🐣