SusamNur Bende 22 haftaligim 6 kilo aldım ilk 3 ay çok iyiydi son iki ayda bir anda sistim resmen. Moralim çok bozuldu sağlıklı beslenmeye başladım birdelar kötüydü yuruyemedim hic. Sonrasında pişman olmamak için dikkat edelim benimle beslenme arkadaşı olmak isteyen var mı ya öyle daha motive oluyorum. Yani ne yiyip ictigimizi soylesek gaza gelsek yürüyüş için motive etsek belki daha kolay gecer.
ruhi Sibelclskn3 bu konu dalga geçilecek bir konu değil ayıp yani eger kötü yorum yapacaksan neden yazıyorsun ayıp yani gerçekten 😡😡
Sh123 ruhi desin ya bilerek canını sıkmak için demiyordur herhalde yalan değil bende takıyorum ama bebek var sonuçta karnımızda olacak o kadar
ruhi Sh123 çok teşekkür ediyorum canım benim bazı insanlar sırf moral bozmak icin yorum yapıyor sen yazınca birazda olsa moralim düzeldi
Sibelclskn3 ruhi bence gereksiz alınganlık yapıyorsun şakaydı sadece pardon bi daha postlarına cevap yazmayız
Side ruhi Hiç canını sıkma kuzum sonuçta can taşıyorsun vücudun enerjiye ihtiyaç duyuyor yiyeceksin elbette ki
Reina ruhi ekmek yemeyin bol su tüketin, protein ağırlıklı beslenin be hareketli olsun. Ben gebeliği 6.5 kiloyla bitirdim hiç ekmek yemedim