Nilufer13 Arkadaşlar bu ay ovulasyon testine başlayanlar gelin beraber bir birimize destek olalım yardımcı olalım ben başlayalı bugün üç.gun adetim bittikten 4 gün sonra başladım bakalim nezaman yumurtlama olucak vede adetlerim düzensiz 20 25 engeç 28 gunde bir adet olmaya basladm hadi hayırlısı bizim icin
Selinnnce Nilufer13 hayirlisi olsun insallah. Bende aylarca hamile kalamayip ovulasyonla 2. Ayimda hamile kalmistim. Hemde sadece yumurtlama gununde birlikte olmustuk. Tamamen Allahin takdiri😇
Tudi Nilufer13 ayyy ayni beni anlatmissin canimm yaa Benimde adetim duzensiz Bende baslayali 3 gun oldu Ilk kez yapicamm.. Insallah güzel sonuclar aliriz dua edelim birbirimize kimin duasi kabul olur bilmeyiz 🙏🤗😊😙
Eceunverkanra Nilufer13 adetim bittikten 5 gun sonra yapmaya basladim, bugun 18.gunu henuz yumurtlama goremedim. İnsallah goruruz ve o guzel haberi buradan hepimiz veririz 🙏🏻
Esrayusuf Nilufer13 bende başladım ovulasyona ama bir gün t çizgisi c ye yakın koyulukta diğer gün hafif silik diğer gün yine koyu valla çözemedim
Zeynep06 Selinnnce bende sadece yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlamanın ilk günü ilşki oldu daha da olmadı 3 gün sürdü ama sonraları değerlendirmedik Siz yumurtlama dönemi tek ilşki oldu dediniz yumurtlama günü tek ilişki olursa erkek olur diye bir görüş var doğru mu. Birde sizin yumurtlamanın kaçıncı günü ilişki oldu. ve kaç gün sürdü. Cevaplarsanız çok sevinirim ☺️ Çok sağolun
Fatosbartu Nilufer13 bende aldım ovulasyon testi adetim bitsin bende başlıcam inşallah hayırlısı olsun hakkımızda canım
Busra9071 Fatosbartu ovulasyon testinin markası nedir acaba bende almak istiyorum da 🤗 ve nereden bulabilirim yani siz nereden aldınız
Nilufer13 Tudi aynen canım hersey dua ile seninde mi adetlerin düzensiz benim hep erken oluyo önceden aslında 28 'di bitane kürtajım var cnm ondan sonra hiç normal olmadim
Tudi Nilufer13 bazen 31 34 28 29 oyle degisiyoo ama evlendikten sonra duzensizlesti Bu ay 29 oldu Ben 5.buçuk aylik evliyim daha yeniyim 🙈 Ben sabahlari 11 de yapiyorum Insallah verimli sonuclar aliriz bunla Oncesinde uygulamaya gore yapmistim
Rabia411 Nilufer13 bende 2 düşük yaptım 2. Kürtaj 3 aydır hamile kalamıyorum adetlerim de düzensiz olmaya başladı
Nilufer13 Tudi daha yeni evlimişsin cnm daha cicegi burnunda 😊 bende takvim.indirmistim cnm ona gore denedim hep ama sonuç alamadım bide böyle takip edicem bakalim isalh yakaliyabilirz
Nilufer13 Tudi ben erken adet oluyorum bakalim takvime göre yumurtlamaya 2 gün kaldı testte ne çıkıcak cnm
Ncsss Tudi benim bildiğim kadaryla gündüz 12 ile 4 arasında yapılıyor ve yapmadan 1 saat öncd hiç bi şekilde sıvı almıyorsun birde ilk idrar olmayacak bende yapmıstım bu şekilde yaptım hep
Nilufer13 Eceunverkanra burda okuduklarımdan biliyorum cnm kimisi adetine 5. 6 gün kala yumurtlayani okudum sen yapmaya devam et stres yapma
Tudi Nilufer13 evet canim ya 🙈 Bende takvimden sonuc alamayinca ovulasyonu deneyim dedim Insallah verimli sonuc aliriz canim yaa 🙏 Emin olamadigim zaman burdan atsam yaridmci olurmusunuz Ilk deneyimimm 🙄
Eceunverkanra Esrayusuf t cizgisi c kadar koyu olduysa yumurtlaman olmus demektir. Sonra da catlamis. Degerlendirdiniz mi o gunleri?
Nilufer13 Tudi elimden geldiğince olmaya çalışırım cnm burdaki arkadaşlarda olur çünkü benimde ilk yapışım az önce yaptım hiç yok denecek kadar az cıktı ikinci çizgi
Tudi Nilufer13 suan benimde o durumdaa zaten ama emin olamadigim zamanlarda buraya paylasmayi dusunuyorum Insallah herkez olumlu verimli sonuclar alirlar yaa 😍🤗
Esrayusuf Eceunverkanra aynen canım ama ben hiç o kadar koyusunu yakalayamadım geçen ay geçti öyle bu ayda az biraz c çizgisinden açıktı ama değerlendiremedik şimdide yapıyorum biraz açığı çıkıyor ve kasık ağrım başladı 14 nisan adet günüm adetim düzensiz
Mahbuss Nilufer13 Tudi Esrayusuf Eceunverkanra Kızlar testlerinizi hiç sıvı almadan 2.idrarla yapın. Sıvı alımını kesin diyorlar ama o önceden aldığımız sıvı etkiliyor yani. Ben ilk denememde öyle yaptım ama hiç koyu çizgi göremedim hep silikti. Bu ikinci denemem ve 21.gunde yumurtlama gördüm. Ben sabah 5 te kalkiyorum genellikle namaz kılmak için o zaman ilk idrarı yapıyordum açık anlatıyorum biraz ama ondan sonra 10 kalkıp 2. İdrarla testi yaptım ve bu sefer gördüm.testimde bu. İnşallah hepimiz hamile kalırız. Benimde pazar günü adet tarihim birbirimize dua edelim https://hizliresim.com/16znM5