Yldrmgktg TugceSenelKavak tesekkuler ben de normalde pentinin ic camasirlarini kullaniyorum ama emzirme sutyeni hakkinda kimse dikir vermemisti mutlaka bakacagim. Dışarda sorun olmuyor dimi emzirirken
Yldrmgktg Ersozburcin göğüs büyük olunca maalesef ki duruş çok önemli oluyor bende. Sizde sorun olmaması ne güzel
Yldrmgktg Yasemincifci atlet acaba sutyen gibi dik gösterir mi? Hiç atlet bakmamıştım alıp denemek lazım
Arzymn Yldrmgktg nbb ye hiç bakmadım canım, ama pentiden de aldım ten de de baktım , bebefox da aldım tel yok. Ama hiç rahat da değil, ellerim göğüslerimde kalıyor sürekli sütyen düzeltmekten
Yldrmgktg Arzymn alışmak zaman alacak gibi canım bende denemek amaclı evde kullaniyorum ama olacak gibi değil
Nursemomm Yldrmgktg ben pentiden aldım canm diğer yerlere göre pudra rengide vardı hoşuma gitti yumuşacık kumaşıda
ValideSultan Yldrmgktg askısı ayarlanabiliyor penyesi kaliteli puan bana azıcık bol ama süt olunca tam olur gibi arka bantıda kalın
Figent Yldrmgktg ben tüm iç camasirlarimi H&M den alıyorum emzirme sütyeni için de direk oraya gittim. Giyince de çok güzel toparladı memnunum şimdilik
Nazoztrk Yldrmgktg kilo aldıkca goguslerde süt doldukça kullandıgın beden kalıbı olmaya bilir o yüzden bence deneyin o sekılde alın. ben hep onu kullandıgım için diger südyen kalıplarıyla kıyaslayamıyorum canım
Halecnrlk Yldrmgktg pentininkilerden aldım ben balensiz ve gayet güzel topluyor 3 al 2 öde vardı 3 tanesi 160 tl ye geldi 👍🏼
yummyaras Yldrmgktg sıradan penye alma cok kullanışsız. Tek tavsiye edebilecegım lc waikikinin emzirme sütyeni çok iyi