Kbregt Kızlar merhaba beylikdüzü yada kanuni de doğum yapan var mı aranızda? Yada İstanbula herhangi bir devlet hastanesinde?
Mervezngn Kbregt devlette Doğum insanlara cok korkutucu geliyor sağolsun bazı doktorlar hemşireler insanların en doğal hakkını elinden alıp özele yollar oldu. Burda okuduğum kadarıyla Kanuni cok iyi bi hastaneymiş.
Pnardadas Kbregt bende beylikduzunde gebelik izlenimi için gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama doğumla ilgili bilgim yok
Kdrszn Kızlar ben 5 Nisan da Kanuni’ye gittim Doğum yapmak için fakat yer olmadığından dolayı beni özel hastaneye sefk ettiler ama ben orada sancıdan ölüyordum kimse oralı bile olmadı çok ilgisizler iyikidr orda Doğum yapmadım
Busra4558 Benim şansimama bilmiyorum ama en ufak bişeyde bağırıp cagiriyolar dikisimi atarken öğrenci attı oda atamadı canımı çok yaktılar sabah doğum yaptım ertesi güne kadar ne bi doktor ne bir hemşire gelip baktı
Busra4558 Kbregt olan oldu diye hiç uğraşmadım canim ikincisinde özel e gidiyorum fazlada imkanım yok ama eşim izin vermedi pskolojim baya bozulmuştu
Busra4558 Kbregt benim doktorum testleri hep devlette yaptırdı fazla masraf çıkmasın diye devlette yaptirdim doktoruma gösterdim bazı doktorlar çok paragöz oluyo
Pnardadas Kbregt esra beyparsa gidiyorum sezeryan olursa kendi yapıyor ama normal doğuma ebeler giriyor hastane için kötü birşey de duymadım şu ana kadar