Zeynowe Merhaba kan hapı çok bulantı yapıyor ama içilmesi lazim kan değerim çok düşük mide bulamaması icin ne yapılmalı bilen varmıı sanki hap icince canımdan can gidiyor
Nihan91 Zeynowe kan hapı dediğiniz demir eksikliği içinse doktorunuza damardan demir alımını danışabilirsiniz benim öyle oldu hem yan etkisi yok hem daha hızlı sonuç
Gzmanne Zeynowe ben öğle yemeğinden yarm saat sonra içiyorum yan etki yapmıyor doktor öylede içebilirsn dedi Bi dene istersen
Busraa32 Zeynowe bende maltofer fol kullanıyorum eczacı eğer aç karnı mide bulantısı yaparsa yemekten bir saat sonra da kullanabilirsin demişti isterseniz doktorunuza ya da eczacınıza sorabilirsiniz
Ankara-06 Mirom feramat verdi doktorum sabah içince baş donmesi yüzde uyuşukluk halsizlik bulantı yaptı doktoruma söyledikten sonra gece yatarken içmeye devam ediyorum
MiniAzra Zeynowe bende ferrozinc kullandım iki gün bi mahvetti bıraktım doktorada gitmedim geri ne yapsam ilaca devam etsemmi
Serman Saglik ocaginin verdigi ucretsiz olan kan hapini kullaniyorum sabah ac karna. Ben ki hamileligimin ilk gununden beri bulanti ve kusma yasayan biriydim. Biraz belirtilerim azaldi ve bu hap da midemi bulandirmiyor. Saglik ocagindaki ebe vegaferon verdi. Belki haptan hapa da farkediyor olabilir
Zeynowe MiniAzra bende aynen ama kan değeri dhamile kaldığında 12 ydi bu ay 10a düştü içilmesi lazim ama sen kac ayliksin bilmiyorumda pekmez falan iç ben.son aydayım.o yüzden hapdan baska fayda etmezmis