Ertugunannesi Ozgur94 alttan bakiyorlar karindan bakmiyorlar bilgin olsun ben gittim karindan bakarlar diye umud ederken alttan muayne disinda bakamayiz dediler baktirmadim
semrakarahan Ertugunannesi her yerde farkli ozaman canim bn aciline gittigmde bir cok gez karindan bakti
Nursemomm Ertugunannesi durumunuza göre bakılır acilde ultrason var ama bazı durumlarda acil olabileceği için alttan speklum tuşe ya da vajen usg yaparlar
Ertugunannesi semrakarahan iki farkli devlet hastanesinin aciline gittim ikiside alttan bakmak istedigi icin muayne olmadim
GozdeCemre Ozgur94 açıktır canım 7 24 saat kadın Doğum acile gittim bi Kaç kez de hep karından baktı alttan çok ufak değilse bakmıyorlar görünmeyecek kadar o yüzden skntı olmaz
Ertugunannesi GozdeCemre hangi devlet hastanesi canim bahsettigin yakinsa bende oraya gjderim acil durumda
Ozgur94 GozdeCemre peki canım sadece kadın doğum hastanelerinde mi var yok tüm devlet hastanelerinde kadın doğum acili var mı
Rbs111 Ozgur94 bakarlar canım bende İstanbul Bezmialeme gittim ilk gebelikte kanamam var diye kan testi alıp kadın doğum acil bölümüne gönderdiler çataldan baktılar
Ozgur94 Çok teşekkür ederim hepinize ağrılar korkutuyor biraz beni içimi rahatlatmak için bebeğimin iyi olduğunu öğreneyim bugün