Gnl0606 Kızlar 8+3 haftalık hamileyim biraz önce lavaboya gittiğinde peçeteye akıntı gibi kan geldi başına gelen varmı bundan önce iki düşük bir kürtaj oldm acaba buda mı düşüyor 😢😢😢
songul123 Gnl0606 bende senin gibi iki düşük bir kürtaj oldum bu 4. hamileligim tam 8 haftalıkken adet kanamasından çok kanama yaşadım imkanın varsa özel hastahaneye git beni doktorum 3 gün hastahanede yatırdı iğneler ilaçlar serumlar hastahaneden çıktıktan sonra evde tam 18 haftalık olana kadar yattım kanamam 16. haftada kesildi zaten kahve rengiyle dönmüştü düşük önleyici iğne vuruldum 3 güne bir progestan günde 3 defa içtim şuan iyiyiz çok şükür 31 hatalık olduk bol dua et ve dinlen ama önce doktora git hemde acilen
annevebebek17 Gnl0606 canım allahin izniyle birsey olmaz inşallah bende 7inci haftamdan beri progestan kullanıyorum ara ara da devam ediyor kanamam bol bol yatıp dinlenmen lazım ama ilk önce bir doktora görün
Yesimeliz Gnl0606 canim seni cok iyi anliyorum oncelikle mutlaka doktorunla konus muayene etsin. Bende 9+5 im 6 haftalikken basladi cok yogun bir kanama. 10 gun hastanede yattim.
Drygkhn Benim de 9+5 dün iki hafta hastanede yattım yoğun bir kanamam oldu doktora gittim dün içerde hala kesenin etrafinı saran bir kanama olduğunu söyledi düşük riskin devam ediyor dedi. İlk hamileliğim ve sürekli uzaniyorum
Gnl0606 Bende en son düşüğüm böyle başlamıştı hayırlısı olsun bunda çok hevesliydim daha sabah galiba bu duracak dedim lavaboya gittim kanamam olmuş artık hayırlısı🤲🤲
ilaydakani Gnl0606 direk doktorunuzla görüşün benim de aynı şekilde 7.haftamda oldu peçeteye kanlı bir akıntı hemen doktorumu aradım , muayene edip vajinal yolla kullanılan bir ilaç başladı hala daha kullanıyorum , ihmal etmeyin
Gnl0606 Kızlar çok teşekkür ederim doktora gittim özelde.. düşük tehlikem olduğunu söyledi ama bebeğimin kalp atışını dinledim çok iyi durumda dedi ben çalışıyorum bana işe gitme dedi on gün rapor verdi gebeliği desteklemek için progestron verdi ilaç eğer devam ederse mutlaka gel dedi inşallah birşey olmaz dualarınızı bekliyorum🤲🤲
Modies Gnl0606 gözünüz aydın ☺️ Bebeğin ve sizin iyi olmanıza çok sevindim. Bu dönem sadece tuvalete kalkarak zaman geçirmeniz lazım. Geçmiş olsun çok
Gnl0606 çok teşekkür ederim doktor eğer devam ederse zaten yatış yapcağını söyledi bakalım ne gösterecek zaman ama çok afedersiniz kahverengi bir akıntıya döndü devam ediyor hala ağrım.. bir kaç gün önce kramp tarzı ağrılar giriyordu karnıma normal mi diyordum acaba o zaman mı oldu diyorum kendi kendime.. sabah çok korktum düşüyor diye kalp atışını duymak çok iyi geldi psikolojime 🤲🤲
Yasmnnn Gnl0606 sevindim canım iyi olmanıza.. kahverengiye dönmesi iyi bir şey canım eski kandır bende kanama geçirdim hastanede yattım gebeliğimin başında insan çok korkuyor.. Rabbim bebegini sana bağışlasın inşallah 🤲🏻🤲🏻takip et kanaman olursa tekrar git yine doktorunun dediği gibi. Onun dışında wc haric kalkma sürekli ayaklarının altına bişey koyarak yat. 🤲🏻
songul123 Defnenaz kanımda pıhtılaşma varmı hamile kalmadan aspirin kullandım hamile KALINCADA kan sulandırıcı iğneye başladık hala kullanıyorum
Gnl0606 Canım benim bir sağlıklı çocuğum var beş yaşında.. iki senede iki düşük bir kürtaj oldum sebebini araştırdık hiç bir sebebini bulamadılar ne pıhtılaşma ne yumurtalarda yada rahimde sıkıntı çıkmadı en son psikolojik dediler.. stres altında kalma dediler..bende şaşırdım kaldım artık napalım ya verende Allah alanda dedk gebe kaldım çok şükür.. ama çok rahattım bir sıkıntım yoktu bu sabah kanama olduğunu görnce şok oldum çok üzüldüm çünkü diğer düşüklerimin hepsi böyle başlamıştı.. ama tek fark var onlarda kalp atışı hep ben kontrole gittiğimde durmuştu.. bu da öyle olacak diye korktum.. çok şükür kalbi atıyormş hala.. dinlediğimde orda kendimi tutamadım ağladım zaten doktor endişelenme kese etrafında çok az kanama var devam ederse hemen gel hastaneye alalım seni ama üzülmedim aksine düşmediği için çok mutluyum kusura bakmayın çok uzun yazdım.. ama içim içim sığmadı sabahtan beri geldim uzandım hiç kımıldamamaya çalışıyorum Allah ım hayırlısını versin dualarınızı eksik etmeyin nolur🤲🤲🤲