Mirayyymmm Daha dogum yapalı 4 ay oldu bebegimm daha cok kücük ve emziriyorum süt korur yalanına inananlardanım merhaba 4 haftalık hamileymiş bugün ögrendim moralim sıfır ne yapacağım nasıl bakacagim ikisine bilmiyorum en acısıda bebegimi sütten nasıl kesicem nasıl kıyıcam off offf😔
Suratemel Mirayyymmm maşallah diyim öncelikle onunda nasibi varmış demekki Allah verir sabrını ikisi birarada büyür inşallah moralinizi bozmayın😊
Reina Mirayyymmm bebeğinizi sütten kesmek zorunda değilsiniz. Emzirmeye devam edip ikisinide emziren binlerce anne var. Süt korur diyip korunmama kafasını sene olmuş 2019 halen değiştiremiyoruz
Arzymn Mirayyymmm hoşgeldin kader arkadaşım😉5ay 20 günlük oğlum 11 haftalık da kızım 😊 ben emziriyorum ama sütüm çoknazaldı. İnşallah sende öyle olmaz
Gizem_miros Mirayyymmm sutten kesme bende 5 aylikken oglum hamile kaldim ikinciye hala emziroyorum sutten kesme bi zarari yok 3 ay sonra dogum yapacam
Mirayyymmm @Arzymntek degilmişim demekki bu da iyi benimde var etrafta böyle dogum kadar emziren ler ama doktor kalp atışlarını duyduktan sonra kes yoksa karnındaki gelişmez zayıf kalır dedi😒