Gulsahural Merve1995 ben doguruyormusm gibi oldum bi an sancıları sanki ben çekiyorum stres oldum gerçekten 😀😀
gulnar97 Kucukmucizeninannesi bence dogum sancisdi. çünkü bendede oyle idi ilk dogumumda 5dk farkla sancim oluyordu
Gulsahural Kucukmucizeninannesi allah bi nefeste kurtarsın inşallah saglikli sihhatli kucgina al melegini insallaaaaahhh haber ver bize yaz mutlaka 😘
Atarlianne Hulyali bende de şiddetli bel agrısı olmuştu ve tuvalete gitme istegi. Benim bi başladı 5 dk da, bi başladı tam başladı yani.
Atarlianne Kucukmucizeninannesi kan veya suyun gelmediyse biraz evde çek sancını. Hastanede zor oluyo. Yürüyebiliyosan yürü. Ben hiç yürüyememiştim sancı çekerken.
Bgz_123 Büyük tualetein geliyor gibi sancın oluyorsa canım mutlaka git çünkü doğum esnasında bnmde büyük tualetimi ypcak gibi oluyrdum ve spnrasında hemen doğum oldu hiç zaman kaybetme derim zaten dktrlr hep söyşer doğuma gittiğimizde doğum sancısı bebğin gelme sancısı büüyk tuletini yapma hiissi gibi olur diye inşlhh bi avazda kurtarırısın dua et bolca😊
Atarlianne Kucukmucizeninannesi çıkması sancıdan kay hiç korkma. Bende o korkuyla sezeryan yapın diye yalvarmıştım ama asıl mesele sancıymış zaten ćıkması çok kolay canım. Sancı açılmayı saglıyo zaten. Açıldı mı gerisi kolay.. Allahım kolay dogum nasip etsin. Bir avazda kurtarsın..
[silindi] Kucukmucizeninannesi doğumun başlamiş hemen hastaneye güt burda vakit kaybetme.. 3-5 dakkika arasi doğum başlamiş oluyor ve her sanciyla acilma hizlaniyor
Nigtingaleyan Ay ben de 35+2 oldum bu gece kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıdı saatlerce geldi gitti Ağrı.erken doğuracam diye ödüm koptu.şimdi ağrım Yok ama baya korktum yani.
Smhtlha Bende 34+0 oldum erken doğum riskim var plesenta previa olduğum için akşam çok kasılma yaşadım sanki yer değiştirdi bebiş ama çok korktum sancıya dönecek kasılmalar diye🤦♀️
Sezgin Kucukmucizeninannesi yaa maşallah gözünğz aydın darısı başımıza inşallah allah analı babalı büyütsün💐💐💐