Kucukmucizeninannesi Kizlar bu gece tam 40 haftayi doldurduk karnim agriyo gibi hissediyorum bi anda siddetli bi sanci giriyo karnima kasiklarima biraz siddetlenip geciyo tekrar biraz zaman gciyo tekrarliyo gerck sancimi
Sezgin Kucukmucizeninannesi benim de çok sancım var ama anlayamıyorum dakika tutma olayını. Belimde bi ağrı vardı birden kasıklarıma geçti sizin de öyle mi? Ara ara kasıklarıma vuruyor
gulnar97 Kucukmucizeninannesi bence dogum sancisdi. çünkü bendede oyle idi ilk dogumumda 5dk farkla sancim oluyordu
rabiabzdmr Böyle olunca dakika tut diyorlar ama bilmiyorum canım Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah🤲🙏😍
Melike26 Kucukmucizeninannesi sancı girdiğinde saate bak bi sonraki sancı kaç dk sonra giriyor onu tutman lazım. 10 dk da bir girerse artık hastaneye gidebilirsiniz demektir
Kucukmucizeninannesi Melike26 peki bu gercek dogum sancisi tam nerde basliyo ayni adet sancisi gibimi oluyo benm karnimin alt tarafi cok siddetli giriyo bide agri dayanilacak gbi degil
rabiabzdmr Mesela 55 geçe sancı girdi sonra bekliyorsun kaç dakika sonra tekrar giricek. Sonra mesela 1de girdi yada biri beş geçe böyle böyle devam ederse ve yattığında dinlendiğinde geçmiyorsa doğumun başlamış olabiliyormuş istersen bir doktorunu ara yinede
Melike26 Kucukmucizeninannesi canım bende doğum yapmadım ama aldığım eğitimlere göre bel ve kasık bölgesinde oluyormuş. Vajina da baskı hissediyorsan git bi acile istersen. Açıklık yoksa eve gönderirler zaten
Merve20 Kucukmucizeninannesi bende bu gece kırk haftamı doldurdum keşke benimde Doğum sancım başkalaşma ama hep ualancı sancım oluyor inşaallah hayırlsıyla kolay Doğum yaparsın canm
Kucukmucizeninannesi Sezgin bnm 01.18 de bi tutuu snra 01.22 de bi tuttu bn 00.40 dan beri boyleyim kasiklarim benm karnimin alti bende anlamiyorum pek dakika tutmayi ama cok siddetli sanki etimi ayiriyorlar
sezinko Sezgin canım anlamamakta bişey yok sancı girdiğinde saate bak 10 dk snra yine giriyosa sancı demektir yani 10 dakika arayla işte
Sezgin Kucukmucizeninannesi benimde 00.00 gibi başladı ama misafirlikteydik bozuntuya vermemek için hiç saate bakmadım veya sancım var demedim ama şimdi bende kontrol edicem
Merve1995 Kucukmucizeninannesi eğer bu yazdigin sikliktaysa gelen sanci bence hastaneye gitmelisin canım
Sezgin sezinko daha 38+1 im gelmez diye düşünüyorum ya heralde ondan da rahatlığım var. Bir de doğum sancıları zamanında bebek pek hareket etmez diyorlar öyle mi benim ki hareket ediyor da o yüzden yalancı sancıdır diye düşünüyorum
Sezgin Kucukmucizeninannesi canım sürekşi düzenli geliyorsa hastaneye git ya da olmadı önce evde ılık suya bi duş al şimdi bakalım geçecek mi sancın geçmezse hstaneye git acele etme panik yapma
Kucukmucizeninannesi Merve1995 dakika tuttum bu sekilde oluyo 4 dkika falan oynuyo arada siddetlenip geciyo ama bni bnden ayırıyorlar da ne nisan ne su hic bsy gelmedi sadece afedersn ama buyuk cisimi yapack gibi hissediyorum
Merve1995 Kucukmucizeninannesi doğumun baslamasi icin illa nisan veya su gelmesi gerekmiyor canım bence hiç vakit kaybetmeden hastaneye git gece geç oldu sabahı bekleyeyim filan diye düşünme
Merve1995 Kucukmucizeninannesi bebek baskı yapıyor anladigim kadarıyla gerçekten bence doğumun başladı
Kucukmucizeninannesi Sezgin bnmki cok siddetli bi sanci kiyafetlerimi isiriyorum geldigi zaman etimi kemikten ayiriyorlar sanki
melegimmucizem bence hemen doktora gitt canm son haftan bide ya riske girme hiç duş flan ugrasma dedin gibise dogum sancı si bu