smls19 Kızlar biraz önce hastaneden geldim ağrım çok olduğu için gitmiştim normal de özele gidiyorum bebeğim 16 haftalık ama devletin ultrason da 14+5 çıktı neden böyle çıktı acaba bilen var mı özel de gittiğimde tam günün de gidiyor yani doktor canlı kalp atışı var dedi ama yine de içime kurt düştü
Sadiyy35 smls19 bende normalde özele gidiyorum ultrason çok not çok güzel bugün devlete gittim acil ağrım olduğu için çocuğu doğru düzgün göremedim bile çok kötü ultrason bende 15 haftalığım
Aysingeldiislerdegisti smls19 ultrason makinelerinin ölçü aralığı var mesela kafa çevresi atıyorum 23-25cm arası 20.hafta diyo 25,1 ölçerse 21.hafta çıkıyo. Cihaz farkıdır doktorun ölçümündeki hatadır çok takma sen adet tarihine göre takip etmeye devam et bence
sevgitekes smls19 benimde özelde gününde gidiyodu devlete gittim bir hafta geriden geliyodu adete göre şaşırdım bende adeti takip ediyorum
GuelGltkn smls19 ultrason chizalarins hep fark oluyo canim ben devlete gidiyordum 16 haftaya kadar kontrolle gittimde bana bebek 160gram dedi ve rahim agzin kisa falan dedi bende ertesi gün özel doktora gittim bakalim o ne dicek diye özeldeki de 17+5 gösterdi ve 206 gram ultason cihazi
Eeeeeeliffffffff Benim özelde adetten 3 4 gün önçe gidiyodu devlette 3 4 gün geri gidiyo adeten nerde ise bi hafta oynuyo
smls19 Sadiyy35 aa ne saçmalık benim de bebeğim ters duruyor genel de ama hep ölçüyor özelde ki doktorum
BMA Sadiyy35 sacma bencede canim benim oglumda ters olctu doguma uygun kafasi dedi sezeryan olmasina ragmen ölçtü
smls19 sevgitekes Bende kendi doktoruma sordum cihazdan cihaza farklılık oluyor dedi canım normal adeti takip edicez yani doğrusunu yapıyorsun
sevgitekes smls19 başka çare yok doğum sata göre oluyomus Ztn ozeldeki doktoruma devam edicem kafam karışmasın