Kubrabzkrt Apolga kilosu çok güzel maşaAllah bende doktora gitmedim merak ediyorum 1 kilo olmuşmudur diye bu haftalarda hızlı mı alıyorlar ondan önce ne zaman gitmiştiniz doktora ne kadarlıktı☺️
latahzen Kubrabzkrt sabah kahvaltımı çok sağlam yapıyorum canım özellikle peynir yiyorum gün içinde de 1 avuç siyah üzüm onun haricinde baska ekstradan birşey tüketmiyorum 😊
Apolga Kubrabzkrt en son 24 haftalikken gitmiştim 672 gr di. Bundan sonra çok hızlı kilo almaya basliyor zaten bebisler💕 bol bol ceviz ve süt tuketelim hamisler😊
Hayze AyEr MaşaAllah doktorunuz kilosu için bişi dedi mi bnm bebeğime iri dedi 🙄acaba doğumu etkiler mi
NimetDilmen AyEr Benimde 28+4 üm dün doktorum kilosunu 1600 2 hafta önde dedi. Seninkine de öyle dediler mi?
latahzen Kubrabzkrt evet kanım biraz düşmüş kan ilacı içiyorum siyah üzümlede destekliyorum rabbim hepimizin kucağını sağlıkla doldursun 🙏😊
Kubrabzkrt seydaeg bende en son 25 haftada gittim 780 gramdı şimdi meraktayım azmı sizce o zaman için ☺️ Ohaftadan bu yana cevizi sütü arttırdım ☺️